2777
2789
عنوان

احساس پیروزی میکنم دو وعده برنج نپختم😉😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی ولی رژیم بچه و بزرگسال خیلی با هم فرق داره و نباید به طور یک دفعه ای هیچی را براش حذف کنی ...

عزیزم من ک نمیخام حذف کنم برنج رو ولی میخام تعدادش رو ب حداقل برسونم قبلا هر روز میپختم ولی میخام الان بیارم روی ۳ روزی یک بار

عزیزم من ک نمیخام حذف کنم برنج رو ولی میخام تعدادش رو ب حداقل برسونم قبلا هر روز میپختم ولی میخام ال ...

خب ببین حالا که میخوای برنج کم کنی روزایی که برنج نمیپزی مثلا آبگوشت بپز.روزای برنج هم قیمه قرمه بپز. نه اینکه قیمه بپزی با نون بخورین

میشه سبک زندگیشدنو بگی چون ما خانوادگی دیایت داریم میترسم

پدر من همه چیز میخورد ولی کم و نرمال. شام هفته ای سه بار فیله و کدو و گوجه گریل میخورد. قند و شکر و نوشابه کلا حذف. چای صبحانشو با ساخارین شیرین میکرد. روزی دو تا خرما میخورد که قندش نیفته. شیرینی هم خب دیابتی ها خیلی دوست دارن. ما کنترل میکردیم. هر وقت بود یدونه میخورد یا دو تا با فاصله دو سه ساعت. برنج هم هر روز ناهار میخورد ولی یه کفگیر. کلا پرخور نبود. مربا نمیخورد بجاش معمولا صبحانه نون پنیر گردو یا خیار گوجه میخورد. میوه های پر قند کم میخورد. و هر روز حتما پیاده روی میکرد. روزی دو تا متفورمین میخورد اگه یه وقت ناپرهیزی میکرد شب قندشو میگرفت اگه بالا بود یه متفورمین اضافه میخورد