2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اینجوری کرد 😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

با هم چنین شوهری یه لحظه ام زندگی نمی کنم.کسی که احترام مادرشو نگه نمیداره نباید انتظار شخصیت داشت.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

میخواستم اسنپ بگیرم الکی گفت ۷۰ هزار میخواستم غذا بخورم الکی میگه دفعه دومت

عزیزم اینا نشد دلیل قانع کننده واسه رفتار زشتتون 

نمیدونم بچه داری یا نه ولی بچه ها به رفتار شما با پدر مادرتون نگاه میکنن و از شما یاد میگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلال حواس پرتی ندارن ایشون؟

کلا سن که میره بالا ادم ها مثل بچه ها احساس نیاز بیشتری به محبت و توجه و.. پیدا میکنن.

بعضی ها حواس پرت میشن بعضی لجبازمیشن بعضی ناز میکنن.

سعی کنین بیشتر باهاشون راه بیایین یا هواشو داشته باشین.

هم خانواده خودتون‌هم همسر.به هرحال خودمونم روزی پیر میشیم دیگه عزیزم.شما برای خدا محبت کن حتما خیرشو میبینید.و برکتش برمیگرده🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

من میدونم از قصد میگه

بگه ، مهم نیست.....

بگو اره اره ...

حالا شوهرت میرفت ۵۰کیلومیخرید؟ یاد بگیر برای عاقبت خودتم ک شده کمترجنگ بپا کنی، چون خدا گفته احترام ب بزرگترواجب، احترام ب پدرومادر واجبتر، بااین رفتارباعث میشی همسرت ازکوره دربره و خداهم برکت را اززندگی خودتون ببره هرچند مقصر کس دیگه باشه شما تاوانش را میدی و ناخوداگاه کارما و کائنات کاری میکنن تو پیری صدبرابر بدتر این سرت بیاد ....اون ی خطا کردشما صدتا خطا و فقط این وسط شیطانه ک خوشحال میشه ،از شیطان دوری کن و بخاطر خدا خیلی وقتا کوتاه بیا، باور کن پاداش و تاوان ب ما خیلی نزدیکه🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چندین بار اینجوری کرده

کارشما خیلی زشت تراز حرف مادر شوهرتون بوده چرا باید شوهرت به بزرگ‌ترش بی‌حرمتی کنه اونم فحش،،از برخورد همسرت خوشحال نباش چون مطمینا یاد میگیره در آینده با شما و خانوادت همین برخوردو گویش رو داشته باشه عزیزم درسته که کار مادرش هم درست نبوده ولی نباید کاری میکردی که کار به نفرین برسه عزیز دلم از دل مادر شوهرت دربیارجوری که منت کشی هم نباشه

شاید نه مادرهمسرتون منظوری داشته نه خود شما.

و بلد نیستین نه که بد باشین عزیزم.

پادکست همسرداری(دکتر عزیزی.اقای پوراحمدخمینی.و..)

گوش کنین.

یا کتاب هنر زن بودن و هنر مرد بودن رو برای خودتون و همسرتون‌تهیه کنیدخیلی خوبن😊🌱

ان شاءالله یه سری مهارت هام یادبگیرین‌

به امید خدا ارتباطتون بهتر میشه

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

چقدرعجیبید شوهرت به مادرش فحش داد؟؟ مردی به مادرش فحش میده بندازتوسطل کسی احترام مادرشونداره براتوهم شوهرنمیشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖