2777
2789
این تصمیم یک نفر تنهای نگرفته یه کارگروه تخصصی با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه با در نظر گرفتن تمام ...

یه جوری میگید کارگروه تخصصی انگار تو این مملکت زندگی نمیکنید تخصصشون چیه جز اختلاس

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
کارگروه فقط فکر جیب خودشون بودن بتونن بنجل بند مردم کنن

یه جوری هم قلمبه حرف میزنن انگار ما نمیفهمیمم چه خبره، آدم خندش میگیره ،کارگروه تخصصی😂

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگروه فقط فکر جیب خودشون بودن بتونن بنجل بند مردم کنن

اینجا متاسفانه هر تصمیمی میگیرن از مردم و نمایندگان مردم چیزی نمیدرسن حتی یه نظر سنجی هم نمیکنن 

ولی واقعیت ها را باید پذیرفت 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

یه جوری هم قلمبه حرف میزنن انگار ما نمیفهمیمم چه خبره، آدم خندش میگیره ،کارگروه تخصصی😂

والا همین کارگروه های تخصصیشون مملکتو به فنا دادن همه لنگ نون و اب و برقن 

یه جوری میگید کارگروه تخصصی انگار تو این مملکت زندگی نمیکنید تخصصشون چیه جز اختلاس

بالاخره چیزیه که خودشون گفتن حالا تخصص دارن یا نه مهم نیست 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

خب بگن ،شما چرا باور میکنی و بیانش میکنی؟

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

بله شاید برا من و شما مهم نباشه ولی تو اینده جوونامون مهمه و تاثیر داره

فرقی ندارهبه هرحال تصادف کرده تو شوکهبعد یکی بیاد فضولی کنهمن جای خانومه بودم با قفل فرمون میزدم تو ...

خب شوک باشه 

بلاخره از شوک باید دربیاد یا نه؟! 

تا 1 هفته همینطوری میخواد تو همون حال بمونه؟! 

تاحالا حرف راستی نشنیدیم ازشون که اینو باور کنیم هرچی رو خواستن موجه نشون بدن گفتن کار تخصصی بوده

خب شوک باشه بلاخره از شوک باید دربیاد یا نه؟! تا 1 هفته همینطوری میخواد تو همون حال بمونه؟!

مگه گفتم یه هفته گذشته بود؟😂

حرفا میزنیدا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شما جزو کارگروه تخصصی هستین؟

خیر تخصص من دور زدن همین تصمیمه 

وام که گرفتم با فروشگاه لوازم خانگی هماهنگ میکنم 

کارت اعتباری میدم 50 تومن بهش میدم بقیه پول نقد از فروشگاه میگیرم 

کار نشد نداره

خیر تخصص من دور زدن همین تصمیمه وام که گرفتم با فروشگاه لوازم خانگی هماهنگ میکنم کارت اعتباری میدم 5 ...

بله عزیزم همین دلال بازی بیشتر وبدتر اینکه پولی که وامه و سود داره باز باید یه پولی بدی تا نقد شه