2777
2789

اون میدوعه تومیدویی که بری بچه ای که داره جیغ میزنه رو بگیری و نمیدن بهت آخه یزید چرااینطوری میکنی فازت چیه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

۹ ماه من حملش کردم زاییدمش الان میخای بگی بهتر از من بلدی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولامادرشوهرااین کارمیکنن میخوان ثابتت کنن توهیچی بلدنیستی ولی خودشون خیلی بلدن

خخخخ وا مسخره ها بنظرم هرکی اینکارو میکنه خودشو ازچشم ادم میندازه کاری میکنه ک بچه رو کمتر ببری پیشش 

مادرشوهروخواهر شوهر منم همین کارو میکردن  باورت میشه بچه نوزادو میدادن به بچه ۶ساله بچرخونه مثلا ساکتش کنن یه عقب افتاده هایی بودن که حد نداره 

همش منو شوهرم سر این چیزا درگیری داشتیم هووووف انقدر بدم میومدازاین کارا که

دقیقاحالابلدم نیستن بچه اروم کنن

دقیقا بچه وقتی بغل خودآدمه آروم‌میگیره ۹ ماخ توبغل خودم بوده 

مادرشوهروخواهر شوهر منم همین کارو میکردن باورت میشه بچه نوزادو میدادن به بچه ۶ساله بچرخونه مثلا ساک ...

خب چراازتومیگرفتن میدادن بچه ۶ ساله؟ میخان کمکت کنن یا بگن ما بهترازتوبلدیم

دقیقا بچه وقتی بغل خودآدمه آروم‌میگیره ۹ ماخ توبغل خودم بوده

چون من یکم رو بچه حساس بودم با این کار انگار میخواستن حرص منو در بیارن وبگن مااز توبلد تریم

مثلا به بچه شیرخشک میدادم برام معلم میشدن هعی میکفتن نده فلانوچنان یعنی هر روز دم ب دقیقه اخرشم گفتم به شماربطی نداره ساکت شدن

معمولا این جور مواقع باید یه شرایط خوبو برای مادر وبچه فراهم کنن اگه واقعا قصدشون کمکه

در غیر این صورت که فقط دارن اذیت میکننواینا میخوان ثابت کنن ما بلد تریم و فلان 

چون من یکم رو بچه حساس بودم با این کار انگار میخواستن حرص منو در بیارن وبگن مااز توبلد تریممثلا به ب ...

اره دیگ‌اینکه بگن بلدیم چ فایده ای داره 😄🫠