2777
2789
عنوان

شوهرم برا مادرم مغازه زده

257 بازدید | 24 پست

مادرم وضع کار و درامدش خوب نیست بابام یه بی عرضه به تمامه … ی شب خونه خواهرم بودیم شوهرم بدون کوچیک ترین هماهنگی با من و بدون  اینکه حتی مادرم ازش درخواستی کنه گفت ی مغازه میگیرم … ب محض گفتن این رفت تو گوشی دنبال مغازه گشت و زنگ زد قرار بازدیدم گزاشت .. و صبحش رفت مغازه رو گرفت 😕 من بهش گفتم چرا با من هماهنگ نمیکنی تو و نمیشدم نظر مخالف بدم چون این طرف مامانم بود … اینا هیچ الان شوهرم سر من داد بیداد میکنه پول چکمو ندارم 😕 پول ندارم 😕 ماهی ۱۰ تومن ب من میداد ک اونم بهم نداد گف ندارم 😕 منم قاطی کردم گفتم بیخود کردی رفتی مغازه گرفتی برا چی گرفتی وقتی خودت نداری کی گفت بگیری.. دوسدارم وقتی تو جمع جوگیر میشه و ی حرفی میزنه و بعدش خودش توش گیر میکنه برم بکوبم‌ تو دهنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییی حق داریچقدر آدم آتیش میگیره از مردای لاف زن

واقعا نمیدونم چرا تو جمع قراره میگیره جو میگیرش الان این منطقیه ک من باید بشینم حرف بخورم ک پول چکاشو نداره چون تو یشب رفته همه رو داده برا مغازه ی مادرم ک حتی مادرمم درخواستی نداشته ؟ باید چی بگم ک بهم نگه تو گربه  صفتی برا مادرت کردم 

واقعا نمیدونم چرا تو جمع قراره میگیره جو میگیرش الان این منطقیه ک من باید بشینم حرف بخورم ک پول چکاش ...

نمیتونی ب مادرت بگی 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چقد کودکه! چقد بی مسئولیته! خیلی دیدم مردا جایی شکست می خورن زنو مقصر می کنن ولی شوهر شما نوبره

من چون اخلاقشو میدونم اصلا دوسندارم از این کارا کنه چون میدونم خودمو از اینور سرویس میکنه .. الان تو حسابم ۶۰ هزاره و  تا بگمم پول بده میگه دادم ب مامانت