2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث اختلاف سنی بچه های من
والا برا من دومی راحتتر بود
هم زایمان هم نگهداریش
چون تجربم بیشتر بود
الانم18ماهشه یکم باهم دعوا میکنن ولی همو خیلی دوست دارن

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
دقیقا مث اختلاف سنی بچه های من والا برا من دومی راحتتر بود هم زایمان هم نگهداریش چون تجربم بیشتر بو ...

جدی؟ منم این دفعه بارداریم راحتتره تهوعمم خیلی کمه 

از نظر روانشناس و دکترا خوب موقعی داری میاری 

ولی جاری من دومی بعد ۱۷ سال اورد 

الان دختر بزرگش همه کارارو انجام میده خودش راحته کیف میکنه 

درسته فاصله سنی زیاده اما مادر راحته 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

من دو تا دارم..دومی ۲ سالشه..دومی از اولی بزرگ کردنش به مراتب راحتتره..بچه دومم خیلی خیلی شیطونه و انرژی میگیره ولی منو باباش و داداشش کلی ذوق میکنیم از شیرین کاریاش

اصلا نگران نباش..ولی از محبت و وقت گذاشتن واسه اولی غافل نشو

❤I love my family❤

من با اینکه نه سال و نیم بین بچه هام فاصله بود و اولی بزرگ بود دومی رو خیلی سخت دارم بزرگ میکنم پشتم خیلی باد خورده بود، همش به راحتی این چند سال گذشته فکر میکنم، به علاوه اینکه دومی م خیلی ضعیف و شیطون م هست دايم درگیرم باهاش 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
شرایطمون مثل همه، منم دومی که به دنیا بیاد، ان شاالله  پسرم چهار سالش میشه، پسرم ماشاالله  ...

منم پسرم خیلی شیطونه الان آرزوش اینه که بال داشته باشه پرواز کنه یکی ام دست و پاش به دیوار بچسبه که بتونه از دیوار بالا بره!!