یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا مث اختلاف سنی بچه های من والا برا من دومی راحتتر بود هم زایمان هم نگهداریش چون تجربم بیشتر بود الانم18ماهشه یکم باهم دعوا میکنن ولی همو خیلی دوست دارن
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من دو تا دارم..دومی ۲ سالشه..دومی از اولی بزرگ کردنش به مراتب راحتتره..بچه دومم خیلی خیلی شیطونه و انرژی میگیره ولی منو باباش و داداشش کلی ذوق میکنیم از شیرین کاریاش
اصلا نگران نباش..ولی از محبت و وقت گذاشتن واسه اولی غافل نشو
من با اینکه نه سال و نیم بین بچه هام فاصله بود و اولی بزرگ بود دومی رو خیلی سخت دارم بزرگ میکنم پشتم خیلی باد خورده بود، همش به راحتی این چند سال گذشته فکر میکنم، به علاوه اینکه دومی م خیلی ضعیف و شیطون م هست دايم درگیرم باهاش
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه