2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه دارن از سختیای دومی‌ بگن.

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟ ای جانم پسرتون دست بزن نداره؟

چرا یه وقت هایی ناز شصت نشون میده.البته چشم منو دور ببینه بعدم جدیدا یاد گرفته میزنه معذرت خواهی میکنه ...پسرم ارومه میگه فقط ابجی به اسباب بازی من دست نزنه وارد خیابون خیالیش نشه ..که دخترم طاقت نداره میره ماشین هاشو بهم میریزه دعواشون میشه.

من دو تا دارم..دومی ۲ سالشه..دومی از اولی بزرگ کردنش به مراتب راحتتره..بچه دومم خیلی خیلی شیطونه و ا ...

آخی آره راستش یکم دلم‌میسوزه براش خیلی پادشاهی میکنه الان

منم پسرم خیلی شیطونه الان آرزوش اینه که بال داشته باشه پرواز کنه یکی ام دست و پاش به دیوار بچسبه که ...

ای جان، پسرم منم از روزی که راه افتاد دیگه فقط وقت خوابیدن میشینه رو زمین

سلام. ترجیح میدم از خوبی هاش بگم تا انرژی مثبت بگیری     فاصله بچه هات خیلی خوبه . همبازی میشن  یه شور و نشاط خاصی تو خونه میپیچه طوری که زندگی همیشه پویا و سر زنده س . تازه حس میکنی خانوادتون تکمیل شده . حس قشنگیه . سختیاشم میگذره گلم . ان شاالله سالم باشن و صالح و تو دامن مادر خوبشون و زیر سایه پدر زحمتکششون به عالیترین وجه تربیت شن و  به بهترین ها برسن

چرا یه وقت هایی ناز شصت نشون میده.البته چشم منو دور ببینه بعدم جدیدا یاد گرفته میزنه معذرت خواهی میک ...

پسر من وسایلشو میده فقط مشکلش اینه هرچی اون‌میگه باید همون‌باشه خلافش که بشه قاطی‌‌میکنه

جدی؟ منم این دفعه بارداریم راحتتره تهوعمم خیلی کمه 

نگران نباش
بچه ها خودشون باهم کنار میان
فقط شما دخالت نکنین و سال اول هوای اولی رو بیشتر داشته باش کوچیکه هنوز چیزی حالیش نیست

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
دقیقا حتی سر خودکار

سر همه چی .. کی اول بشینه رو مبل . کی اول کنترل تی وی رو بگیره کی اول خرید کنه. و...   به خدا دیونه شدم وقتی هم داد میزنم سر یکیشون اون یکی ناراحت میشه .. 😐

قربان وفای سگ ♥️
جدی؟ ای جانم پسرتون دست بزن نداره؟

چرا تا دلت بخواد کوچیکه رو میزنه
ولی کوچیکه انقد بزرگه رو دوست داره بازم بهش میچسبه  

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
نگران نباش بچه ها خودشون باهم کنار میان فقط شما دخالت نکنین و سال اول هوای اولی رو بیشتر داشته باش ک ...

آره دیگه شیرشو بدم‌ بخوابه باید بیشتر به بزرگه توجه کنم پسرم خیلی خوب میخورد و میخوابید اصلا اذیتم نکرد