بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا یه وقت هایی ناز شصت نشون میده.البته چشم منو دور ببینه بعدم جدیدا یاد گرفته میزنه معذرت خواهی میکنه ...پسرم ارومه میگه فقط ابجی به اسباب بازی من دست نزنه وارد خیابون خیالیش نشه ..که دخترم طاقت نداره میره ماشین هاشو بهم میریزه دعواشون میشه.
سلام. ترجیح میدم از خوبی هاش بگم تا انرژی مثبت بگیری فاصله بچه هات خیلی خوبه . همبازی میشن یه شور و نشاط خاصی تو خونه میپیچه طوری که زندگی همیشه پویا و سر زنده س . تازه حس میکنی خانوادتون تکمیل شده . حس قشنگیه . سختیاشم میگذره گلم . ان شاالله سالم باشن و صالح و تو دامن مادر خوبشون و زیر سایه پدر زحمتکششون به عالیترین وجه تربیت شن و به بهترین ها برسن
سر همه چی .. کی اول بشینه رو مبل . کی اول کنترل تی وی رو بگیره کی اول خرید کنه. و... به خدا دیونه شدم وقتی هم داد میزنم سر یکیشون اون یکی ناراحت میشه .. 😐