2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک که شوهرم مهریه ازدواج قبلیم چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
دور از جون پدرت اگ فوت شن خدایی نکرده زمینت بین وراث تقسیم میشه بزن ب نام خودت ولی لو نده،سند رو بزا ...

خب میگم دلیل اینکه میخوام ب نام خودم بزنم اینه که غرغرهای شوهرم تموم شه وگرنه ادامه میده ب غرغرها.

ن ب وراث ک نمیرسه از خونوادم خاطر جمعم.خواهرهاگ هم کوچیکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بمونه پیش بابات باز از اون به خودت می‌رسه

اگه خواهر و برادر داشته باشه تقسیم میشه بین همه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه خواهر و برادر داشته باشه تقسیم میشه بین همه

خب تو یک دست خط بگه و اونا هم امضا کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب میگم دلیل اینکه میخوام ب نام خودم بزنم اینه که غرغرهای شوهرم تموم شه وگرنه ادامه میده ب غرغرها.ن ...

قانون کاری ب خاطر جمع بودن شما نداره چون بهرحال به نام پدرت

خب غر بزنه به درک😐چرا اصن بهش بگی زمین ب نام خودته😐بگو زیادی زر بزنی مهریه ام رو میزارم اجرا،زمین ک هیچ ۷۰۰ تومنم از تو میگیرم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فدا سرت گلمتوافقی جدا شدین یا خواست اونا بود

اول که رفت امدمون کم شد.بعدش خونواده ما درخواست طلاق دادن.دادگاه نرفتن از خودشون خواستن .شوهرم نمیخواست طلاق بده با کلی برو بیا توافقی جداشدیم

ای ساده دل

میبینی چقد ساده و حرص دراره 

هرچی ام راهنماییش میکنن باز میگ چیکار کنم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)