2777
2789
عنوان

کی مقصره متاهلا و با سیاست ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 95 پست
والا بعنوان یه آقا که خودمم متاهلم باید عرض کنم که قطع و یقین اگه کسی دنبال زندگی کردن باشه باید پاش ...

شما با همچین زنی برای جدایی حق میدید 

یک سال و خوردی تلاش کرده. رفت و آمد ها رو منظم کنه اول با زبون خودش و زبون خوش نشده خونواده پسر بار خونواده خودش در آخر بازم خودش سعی کرده و فقط در آخر با این خیانت مواجه شده 

و از حد و حدود خیانت اطلاع نداره فقط زنگ‌و پیام دیده همین 

مرد دست و دلباز خوش اخلاق مهربون در مقابل دختر وقتی این رفتار رو میبینه گاها عصبی میشه و حرفای خوبی نمیزنه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

تو بودی جدا می‌شدی ؟

شک نکن...تا زمانی که اسم خیانت نیومد نه...اگه خائن نبود میگفتم شاید مشکلی داره و افسرده و نیاز به تراپی داره پس تلاش باید کنه درمانش کنه...یا بلد نیست بهش راه زندگی بهتر رو همسرش یاد بده...ولی وقتی گفتی پای یکی در میونه متوجه شدم این آدم گرماش از جای دیگه بود...زمانی که این دختر چشم انتظار بود اون به یکی دیگه محبت میکرد...

خیانت بخشیدنی نیست...نمیخوای طلاقش بده بعد برو هر کاری میخوای انجام بده چرا باید امانت مردم رو عذاب بدی مردک

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جالب همینه قبول نمیکنه

خب اشتباه از شما ست که توضیح میخواید،

شما توضیح خواستید چون امیدوار بودید که بتونه این رابطه ی غیر موجه اش با یک زن متاهل رو توجیه کنه و دل شما رو خوش کنه که تو این رابطه بمونید.

اصلا کار اشتباه نامزد شما توضیح نمیخواد.

مثل این که من به یک نفر بی دلیل آسیب جدی وارد کنم و بعد دنبال دلیل برای این ضربه باشم. چه اهمیتی داره دلیل اش که فقط هم حرف الکیه، مهم کاری هست که نباید انجام می‌شده.

بی آب و تاب و توان،

شک نکن...تا زمانی که اسم خیانت نیومد نه...اگه خائن نبود میگفتم شاید مشکلی داره و افسرده و نیاز به تر ...

آدم افسرده ای هم نیست آخه 

این زندگی بنظرت موندن داره ؟

دختر خیلی اذیت میشه هم عاطفی هم فشار جامعه هم برای ازدواج مجدد

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

خب اشتباه از شما ست که توضیح میخواید،شما توضیح خواستید چون امیدوار بودید که بتونه این رابطه ی غیر مو ...

ن عزیزم من توضیح نخواستم حتی هم کلام نشدم اینو به دور و بری هام گفته 

از لحاظ مالی برای دختر کمبودی نداشته فقط دو تا مشکل بزرگ اول سر زدن های دیرش بود و الان این زنی که ا ...

همون خیانت خودش بزرگترین دلیل برای جدایی ولی به نظر من از پسره بابت اون زن سوال کن

چی گفته دقیقا؟

مال گذشته بوده کمک مالی بوده چیزی نبوده و..

همون خیانت خودش بزرگترین دلیل برای جدایی ولی به نظر من از پسره بابت اون زن سوال کن

چی بپرسم ؟چیزهایی که دیدم‌چندین مکالمه بود یک ساعت برای یک شب پنج دقیقه  ده دقیقه برای یک شب و چند تا پیام رد و بدل شده بود مطمئنم در گذشته بینشون رابطه بوده و از ارتباط گذشته هم کسی اطلاعی نداشته تو همون گذشته هم خانمه متاهل بوده 

اخلاقیات و ..دختره عصبی میشه پسره نره نیاد دعوا راه میندازه اوایل خودش بعد یک مدت ب خونواده ها هم گف ...

خو این بی تفاوته معذرت میخوام ولی درکل انگار دختره ب کتفشم نیست واسه همینه که هیچی نمیگه 

واقعا این اسمش مهربونی نیست

آدم افسرده ای هم نیست آخه این زندگی بنظرت موندن داره ؟دختر خیلی اذیت میشه هم عاطفی هم فشار جامعه هم ...

دختره الان اذییت بشه بهتر از وقتیه که دو تا بچه داشته باشه و این بی مسئولیتی و خیانت و تنها بودن رو تجربه کنه...اون موقع شرایط بدتره

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
مهربونه سورپرایز می‌کنه طول رابطه اصلا بی احترامی ندیدی ازش جز همین فاصله گرفتناش خونواده داره اوطنو ...

چه فایده وقتی بگی پخ میره دوماه گم میشه؟تازه الان نامزدین فکر کن عادی بشین چی میشه

گذشته رو ول کن اگه بعد شما هم حرف زده باید اونو مشخص کنی

آره حرف زده و با چشمای خودم دیدم 

و اصلاقیول نمیکنه که ارتباطی بوده فقط کمک مالی رو قبول می‌کنه 

مال گذشته بوده کمک مالی بوده چیزی نبوده و..

میل خودتونه

به هر حال این زندگی شما ست و مختارید هر تصمیمی بگیرید

ولی اگر تصمیم اشتباه بگیرید، برای جبران همین تصمیم اشتباه ممکنه لازم باشه بهای خیلی سنگینی بدید.

شاید الان فکر کنید جدایی و زندگی بعد از جدایی ممکنه سخت و بد باشه ولی اگه زندگی بعد از ازدواج با این آدم، سخت تر و بدتر و بعد مدت ها زندگی، حالا جدا شدن ازش اوضاع رو خیلی بهم ریخته تر کنه، چطور؟

دکتر هلاکویی میگه اگه شب عروسی هم فهمیدید اشتباه کردید، یک تاکسی بگیرید و برگردید.

بی آب و تاب و توان،