2777
2789
عنوان

من اصلأ قشنگ نیستم کلی عیب دارم‌ انگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست

من ک پام ۳۷کجای دنیا رو گرفتم‌که .

خانمی و شخصیته که زیبا ترت میکنه .هر کس یه شکله .یکی صورتش گرده یکی کشیده .یکی قد بلند داره یکی کوتاه همه همشونم زیبان .هر کس یجوری .تو خودت باید خودتو دوس داشته باشی و یه خودت احترام بزاری تا بقیه ام اینطور باشن‌.همین تفاوتاس که قشنگه .خودتو بپذیر اینجاست که میفهمی ایرادایی که روی خودت گذاشتی ایراد نبوده !!

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاهامم همیشه پدیکور انجام میدم تو خونه 

کف پاها  تمییز باشه  مهم نیس انگشتا بزرگ و پا سایزش بزرگه 

اتفاقا یه ریزه غرورم داشته باش بگو ورزشکاریه 🙃🙂

دلشاد هستم...💍

اه باز تاپیک ترحم  زدن این نی نی سایتیا 

واقعن خوشت میاد ترحم بخری از مردم؟ 

ینی چی همه مسخرت میکنن؟ فامیل ؟ یا دوس پسرت ؟ 

آخه کی انگشتای پاتو دیده ؟  خداشاهده خاله من نمیدونه پام شماره چنده 

بعد همه دارن تو رو مسخره میکنن ؟ 

رو پیشونیت نوشتی که سایز پات ۴۲ ؟ یا با بلندگو جار میزنی ؟

واقعن تروخدا دس بردارین از این خالیبتدیاتون 

تابلو داری دروغ میگی مثلن خیلی ناز و مظلومی

اه باز تاپیک ترحم زدن این نی نی سایتیا واقعن خوشت میاد ترحم بخری از مردم؟ ینی چی همه مسخرت میکنن؟ ف ...

نه به خدا خب تو مهمونی ها که میان خونمون...پام خیلی درازه معلومه خرم باشه میفهمه خب 

اه باز تاپیک ترحم زدن این نی نی سایتیا واقعن خوشت میاد ترحم بخری از مردم؟ ینی چی همه مسخرت میکنن؟ ف ...

این چه حرفیه چه منفعتی داره براش بیاد دروغ بگه .یکم دیدتونو عوض کنید .چرا قضاوت میکنی ‌ک دوس نداری میتونی نظر ندی .حرف میزنی که فقط حرف زده باشی؟!

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌