2777
2789
عنوان

مصاحبه الهه محمدی در مورد پرونده جمشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 37 پست
هنوز چیزی بازم مشخص نیس بعدشم نیاز ب حلالیت نیس چیزی که رسانه ای بشه قضاوت زیاد انجام میشه گاهی اوقا ...

چطور بدگویی جمشیدی نیاز به حلالیت داشت ولی اون دختر نیاز به حلالیت نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قسمت قرار داد رو نفهمیدم ،چه قرار دادی با پژمان امضامیکرد آخه پژمان مگه غیراز یه بازیگره مگه با بازیگر قرارداد میبندن🤔

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ما خانما خودمون دشمن خودمونیماصلا نباید طرفداری کرد چون ما نمیدونم بینشون چی بوده

دقیقااا

نمیخوای بدگویی کنی؟اوکی پس سکوت کن نه اینکه مرتیکه رو سفیدشویی کنی دختره رو بکوبی

اون که اره ولی برای خودشون میبرن میدوزن تنشون میکنن با شعار قضاوت نکنید

😂اره خیلی وقتا نمیتونن بحث رو جمع کنن میگن  قضاوت نکنید.

کاربردشو از دست داده

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

باور نکن نه اینور و نه اونور رو

آخه گفته بود رفته خونهذی پژمان باهاش قرار داد امضا کنه ،پژمان مگه کیه که با بازیگر قرارداد ببنده ؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

من قسمت قرار داد رو نفهمیدم ،چه قرار دادی با پژمان امضامیکرد آخه پژمان مگه غیراز یه بازیگره مگه با ب ...

نمیدونم

شاید بهش گفته بود ببرمت فلانجا که قرارداد ببندی