2777
2789

من اینجا عضو شدم تا از تجربه ی دوستان تو این زمینه کمک بگیرم. نمیدونم تقصیر منه یا حکمت خدا ولی اگه کسی تجربه ای داره ک میتونه یکم دلگرمم کنه دریغ نکنید از یه مادر نگران🥲

دخترم از وقتی ب دنیا اومد کم کم صورتش اگزما زد و دکتر به ما گفت ب خاطر الرژی به شیر خشکشه و با یه سری پماد کورتونی و تعویض شیر خشک مشکل حل شد

البته به ظاهر

و تازه دغدغه و استرسای من شروع

الان دخترم توی ۱۵ ماهه از روز اول تولد دائما درگیره رفلاکس شدید دو بار آنفولانزا گرفته و آلرژی غذایی شدید داره به طوری که فقط می‌تونه برنج جو سیب زمینی هویج کدو حلوایی گوشت و یه سری حبوباتو بخوره

تست پوستی که برای اگزما داد حساسیت به گندم شیر گاو و سفیده تخم مرغ را نشون داد اونم نه در حد زیاد ولی همچنان به همه مغزها میوه‌ها بجز سیب ک اونم دوست نداره ، ادویه ها  و هر چیزی که فکرش رو بکنی آلرژی داره. حتی چیزایی ک تستش نشون نداد.

اگر کسی این مشکلو داشته میشه منو از نگرانی دراره؟ ممکنه این الرژی ها برطرف نشه؟ ممکنه این واکنش پوستی تبدیل شه به واکنش تنفسی؟ هرچی بزرگتر میشه بچم زندگی داره برامون سختتر میشه چجوری میشه به بچه ای که چیزی میبینه و میخواد نه گفت😭مهمونی نمیرم اصلا جلوی دخترم میوه نمیاریم. اگه بچه ای تنقلاتی بخوره و دخترم ببینه میخواد و من مجبورم محیطشو عوض کنم... حتی کیک تولد رو میبرمش توی یه اتاق دیگه تا بقیه بخورن و جمع کنن ک یوقت نخواد. الان ۱۵ ماهشه میشه کنترلش کرد نمیدونم بعدا چجوری این شرایطو میشه دووم اورد. ایا کسی بوده ک این مشکلش برطرف شده باشه؟ 

دکترا میگن الرژی بیشتر ارثیه ولی ما اصلا این مشکلو نداشتیم. ممکنه از تغذیهدمادر در بارداری باشه؟ حس عذاب وجدان نمیزاره لحظه ای راحت باشم