2777
2789
عنوان

من باید برم تراپیست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 19 پست
ااگر هم مشکله حداقل شبا با ارامش میخوابیم نمیدونی بعد اون چیزی ک تو فک میکنی چیا پیش میاد ...

الان با گرونی و نبود امنیت و ... و این وضع کسی شبا با آرامش نمیخوابه، الانم تو جنگ هستیم ولی به یه صورت دیگه 

جنگی که شما تو ذهنته مثل جنگو حمله مغول ها و دزدیدن دخترا پیش نمیاد 

واقعا میگی؟؟؟؟تو رو خدا برلی دلداری نگو اخه من پیشبینیم خیلی دقیق از اب در میاد

پیش بینی لازم نداره این کاملا واضحه هرکسی ، هر انسانی باید از درون خودش شروع کنه رادیکال و افراط رو درون خودش از بین ببره ! طالبان اگر هرجنایتی میکنه اکثریت مردم افغانستانم اعتراضی ندارن چون فکر میکنن به هرحال رسم و طریقت و شریعت و… هست! مثل تاپیک پربازدید که درمقابل اسیب فیزیکی میگن اره دیگه !! کار خودتم بد بوددد !!! 

من فکر میکنم تا وقتی هرکسی درون خودش طالبان و داعش داشته باشه اومدن اونا بالای سرمون هیچی جنگی لازم نداره ! ولی نگران نباشه جامعه ایران خیلی بیدار تر از افغانستان و پاکستان و … هست 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چچه خوش خیال حتما رمان با بادک باز رو بخون دقیقا مردمش همین فکر رو میکردن

پس برو تراپی حالت خوب نیست

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

پپس الان هزاره و شیعه ها رو کیا قتل عام میکنن؟؟؟داعش و... این داعش از کجا اومد از اسراعیل و امریکاِ. ...

دوست عزیز شما تاپیک زدید و راهنمایی خواستید منم گفتم،پس به حاشیه نرید..

جسارت نباشه ولی نمیخوام جوابتون رو بدم و بحث ادامه دار بشه.

بنده یکی از زمینه های مطالعاتم علوم سیاسی هست(راجب نظام های مستقر،نوع دیکتاتوری ها،حزب ها،رهبر ها،استبداد،استعمار،نوع اداره کشور،ساختار های نظامی.. و فلسفه کلی چرخاندن و فریب مردم توسط دولت ها میخونم)

و حداقل پنجاه تا کتاب در این موضوع خوندم،با اطلاعاتی که دارم 

فقط خلاصه بگم بهتون که اصلی ترین مشکل افغانستان از داخل هست،نه بیرون..

۱)دولت 

۲) جهل و عقب ماندگی خودشون

(که باعث دومی هم باز خود دولتشون تو این قرن آخر هست)

غرب و آمریکا رو کل دنیا تاثیر میذارن حالا چ مثبت و منفی،این خود ماییم (منظورم دولت درست هست)که انتخاب میکنیم ژاپن باشیم یا افغانستان.

توصیه میکنم حتما سواد سیاسیتون رو بالا ببرید،تو این مملکت از نون شب واجب تر ،فقط همین موضوعه

مشکل و دشمن ما همینجاست ! نگران دشمنای خارجی و خیالی دیگه نباشیدولی اگر هر روز اذیتتون میکنه این فکر ...

دشمن خیالی👌چیزی که تو ذهن ما نهادینه ش کردن...(کل دنیا سعی دارند مارو نابود کنن،ما امنیت آوردیم برا شما،ما بریم شما میشید برده و اینجا میشه جولانگاه داعش...)

اینارو کیا میگن؟ کسایی که بوجود آورنده ده ها گروهک تروریستی در خاورمیانه و همچنین نابودگر داخل کشور