2777
2789
عنوان

برای جشن دندونی دخترم بیایید یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 42 پست
وقتی اونا اونجورین نمیشه انقدر ساده برگزار کنیحداقلش چند مدل ساندویچ اماده کن نون جدا باشه بندری و ف ...

من میگم از این ب بعد بچم دورهمی زیاد داره

بزار ساده بگیرم سنت شکنی کنم بلکه اونام به خودشون بیان 

چیه آخه اینقدر چس کلاس گذاشتن الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش گرمه الویه سرد این دوتا اصلا باهم همخونی ندارن..

به نظرم همون فینگر فود بگیر و آش و کیک و میوه و رانی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

وقتی سطح مهمونیای اونا بالاست و شرکت میکنی باید هم در همون حد مهمونی بدینمیشه که با یه اش و الویه سر ...

کلاس دارایی شوهرته کلاس خونه زندگیته کلاس ماشین زیرپاته والا

چیه چس کلاس میزارن آخه

همینکه جشن تولدبچشو تالار انداخته بود از شوهرم یک ساله 25 میلیون گرفته پس نداده خخخ

چصی اومدن دیگه چیه

من میگم از این ب بعد بچم دورهمی زیاد دارهبزار ساده بگیرم سنت شکنی کنم بلکه اونام به خودشون بیان چیه ...

چس کلاس نیست پذیراییه

حالا اونقدر لازم نیست شورشو دربیارن ک تو تالار بگیرن حتما اما توخونه ادم میتونه قشنگ پذیرایی کنه

یاده اوکیه اما انقدر ساده در برابر اونا ،اونا قرار نیست مدلشونو عوض کنن ولی حرف دهن فک و فامیل میشی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کلاس دارایی شوهرته کلاس خونه زندگیته کلاس ماشین زیرپاته والاچیه چس کلاس میزارن آخههمینکه جشن تولدبچش ...

شما هم بیا

نیای میگن شوهرش طفلی پول براش میریزه خودش جنم و سلیقه استفاده نداره

کلاس دارایی شوهرته کلاس خونه زندگیته کلاس ماشین زیرپاته والاچیه چس کلاس میزارن آخههمینکه جشن تولدبچش ...

ن والا ماداریم اونجوری ک ماشینشون عالیه خونشون عالیه ولی استفاده نمیکنن کسی نمیگه باکلاسن حرفای دیگه میزنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شما هم بیانیای میگن شوهرش طفلی پول براش میریزه خودش جنم و سلیقه استفاده نداره

خخخ آره 

باشه پس میگم فینگر فود کشک بادمجون سفارش بدم

با سالاد ماکارانی

الویه 

توپک پنیری 

ژله قالبی

خودمم پفیلا درست کنم و آش و الویه

یا الویه رو بگم فینگرفود مامانند لقمه ای درست کنن؟

شما هم بیانیای میگن شوهرش طفلی پول براش میریزه خودش جنم و سلیقه استفاده نداره

واقعنم همینه

دوروز دیگه شوهرش میگه ابرومو میبره زنه کلی پول داره ی مهمونی درست نمیتونه بگیره

من ب شوهرم بگم اینجوری مهمونی بدم میگه نگیر کلا میخوایم کادو جمع کنیم مگه