2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 151 پست
اسحاق که در پیری نابینا شده بود و برخلاف خدا، به عیسو بیشتر از یعقوب علاقه داشت، تصمیم گرفت به عیسو ...

چه توضیحات بچه گانه و ابتدایی

قرار نیست هرچی از گوگل می‌بینیم باور کنیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چون کتابام قدیمی هست ودرست شماحتی گوگلم بزنیداین داستان یعقوب اسحاق هست الان خواستم بذارم سایت اجا ...

هر کتاب قدیمی دلیل بر درست بودنش نیست. شما اطلاعاتت تو خیلی زمینه ها ناقصه ولی یکم غرور داری در پذیرش متاسفانه کاربری تون رو زیاد دیدم 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسحاق که در پیری نابینا شده بود و برخلاف خدا، به عیسو بیشتر از یعقوب علاقه داشت، تصمیم گرفت به عیسو ...

آره دقیقا من این بخشو خوندم اشتباها گفتم حضرت ابراهیم 

ولی خب دوستانم گفتن انجیل و تورات پر تحریفه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

هر مزخرف خنده داری خوندید باور نکنید. مقام نبوت از طرف خدا میرسه نه تصمیم پیامبر قبلی

پس بایداینم باورنکنیم وخیلی قصه های ازاون زمان گفتن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون پیامبر هم بوده از جانب خدا زیر ذره بین بوده قرار بوده ۱ سال تو زندان بمونه و چون به ایناروس گفت ...

خیلی از داستانهایی که توی سریال اومده سندیت دینی ندارن یا خیلی ضعیفه سندش

این هم یکی از اوناس که خیلی ضعیفه و کارگردان کار برای طولانی کردن سریالش از همه داستانهای موجود استفاده کرده

میشه بدونم چند سالته؟

چون بعید میدونم ی خانم تحصیل کرده و با سواد هرچیزی رو باور کنه تو گوگل

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چه توضیحات بچه گانه و ابتداییقرار نیست هرچی از گوگل می‌بینیم باور کنیم

قصص پیامبرانم قبول نداری ؟؟ یاکتابای دگه؟؟  اگراوناهم توضیححاتشون بچگانه هست پس همه این قصه هاالکیه ونویسنده هاداستان سرایی کردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میشه بدونم چند سالته؟چون بعید میدونم ی خانم تحصیل کرده و با سواد هرچیزی رو باور کنه تو گوگل

وبی سوادم امابه لطف خانواده  ای که اهل تاریخ بودن کتابخونه ای بزرگ بهم ارث رسیده که پرازکتب خطی ودست نویسه شمافقط موافقین خودتون تحصیل کرده میبیندهرکس برخلاف شماچیزی بگه بیسواده کتابای بقیه ادیانم دچارتحریفه  

هر کتاب قدیمی دلیل بر درست بودنش نیست. شما اطلاعاتت تو خیلی زمینه ها ناقصه ولی یکم غرور داری در پذیر ...

نه من حقیقتومیبینم درهرموردی برام جالب باشه تحقیق میکنم    

نه این ی داستانه که تو انجیل یا تورات )درست یادم نیست( اومده اسحاق پوست گوسفند پوشید و پدرش گول خورد ...

فقط هرچی دوستان بگن درسته هرمطلبی خودمون توکتابای دگه بخونیم اشتباهه 

فقط هرچی دوستان بگن درسته هرمطلبی خودمون توکتابای دگه بخونیم اشتباهه

در مورد این مطلب من سوال میکنم اگر یادم نرفت توی همین تاپیک جوابش میزارم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)