2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 151 پست
به قول یکی از دوستامون شاید مادر بقیه فرزندان چون از سمت حضرت یعقوب محبت ندیده بود چون یعقوب عاشقه م ...

شما داری در مورد ی شاید حرف میزنی اونو تعمیم میدی به کل فرزندان و مادران تو داستان حضرت یعقوب. باور کن بحث کردن باهاتون سخته ببخشید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ما کارما نمیگیم، میگیم خدا خودش بنده هاش رو امتحان میکنه.

ولی ما میگیم کارما یعنی تقاص یه کار بدی رو پس دادن 

حضرت یعقوب هم انسان بود انسان شریفی بود که فرستاده ی خدا بود ولی خوده خدا که نبود و یجاهایی اشتباه می‌کرد و تقاصشم پس میداد چون خدای همه یکیه  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگرمن ازخودم گفتم بریدکتب تاریخیوبخونیدمخصوصاقصص پیامبران وچندجای دگه هم دیدم

پوست گوسفند چیه

از نسل حضرت اسماعیل هم پیامبر داریم که نمونه عالیه حضرت محمد هست

حتی اون ابا که حضرت یوسف رو خرید اسمش فک کنم مالک

اونم گفت که ازنسل حضرت اسماعیل

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من کتاب قرآن رو خوندم و از اون براتون میگم.🌹

لازم نیست من کتاب زیاددارم یه توضییح بدهکارم اسحاق   خواست نبوت به فرزندانش منقل کنه که فرزندانش عیسوی ویعقوب بودن ویعقوب  این کارکردونبوت ازبرادرش برد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تورات و انجیل پر از تحریفاته

حالا کلا گفتم 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

پوست گوسفند چیهاز نسل حضرت اسماعیل هم پیامبر داریم که نمونه عالیه حضرت محمد هستحتی اون ابا که حضرت ی ...

توضیبح دادم توپست بعدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لازم نیست من کتاب زیاددارم یه توضییح بدهکارم اسحاق خواست نبوت به فرزندانش منقل کنه که فرزندانش عیس ...

کسی که میگه لازم نیست و خودم میددنم شک نکن به شدت در اشتباهه. شما حتی نمیدونی اینکه نبوت به کی برسه تصمیم پیامبر قبلی نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
انجیل یا تورات، تحریف شده‌. مثلا تورات با این مبحث شروع میشه که حضرت یعقوب با خدا کشتی میگیره و خدا ...

🫥!!

من نخوندم انجیل یا توراتو اینو تو ی کتاب متفرقه خوندم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ ...

نظر عالمان شیعی همه انبیاء دارای عصمت بودند. بلکه به حکم عقل بر هر پیامبری لازم است که دارای ملکه عصمت باشد، هرچند ممکن است در حدود و ثغور و درجات این عصمت اختلافاتی وجود داشته باشد، اما در اصل آن هیچ تردیدی وجود ندارد.

چهارده معصوم اصطلاحی است برای بیان پیشوایان دین اسلام که متشکل از پیامبر و دوازده امام و حضرت زهرا سلام الله علیها هستند و دارای مقام تام عصمت بودند و رواج این عدد برای معصومین در منابع اسلامی و بحثی درون دینی است و الا همه مسلمانان به عصمت همه انبیاء گذشته معتقد هستند .

کسی که میگه لازم نیست و خودم میددنم شک نکن به شدت در اشتباهه. شما حتی نمیدونی اینکه نبوت به کی برسه ...

منم با شما موافقم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کسی که میگه لازم نیست و خودم میددنم شک نکن به شدت در اشتباهه. شما حتی نمیدونی اینکه نبوت به کی برسه ...

چون کتابام قدیمی  هست ودرست  شماحتی گوگلم بزنیداین داستان یعقوب اسحاق هست الان خواستم بذارم سایت اجازه نداپلینکوبذارم

اسحاق که در پیری نابینا شده بود و برخلاف خدا، به عیسو بیشتر از یعقوب علاقه داشت، تصمیم گرفت به عیسو برکت دهد اما یعقوب به پدرش نیرنگ زد و برکت برادر خود را دزدید. او سپس با توصیه مادرش برای فرار از خشم عیسو، به بین النهرینگریخت.