2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3289 بازدید | 151 پست
در مورد این مطلب من سوال میکنم اگر یادم نرفت توی همین تاپیک جوابش میزارم

به امیدخدا  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انجیل یا تورات، تحریف شده‌. مثلا تورات با این مبحث شروع میشه که حضرت یعقوب با خدا کشتی میگیره و خدا ...

استغفرالله

یاد کشتی گیر نقی معمولی افتادم🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصص پیامبرانم قبول نداری ؟؟ یاکتابای دگه؟؟ اگراوناهم توضیححاتشون بچگانه هست پس همه این قصه هاالکیه ...

قبول دارم

چون در قرآن اومدن

ولی اغلب هم داستان سرایی زیاد دارن

و زایده فکر نویسنده هستن

هزاران سال طول کشیده تا به ما برسه

چیزی که میدونم اینکه پیامبران عصمت داشتن

و امامت بالاتر از مقام پیامبری هست

و حضرت ابراهیم پیامبری که به مقام امامت رسیده

قرار نیست هرچی تو کتاب باشه پس درست باشه

اینم بگم منم خانوادم خدا روشکر اهل مطالعه هستن و کتاب زیاد خوندم

هرچیزی میخونی با عقل هم بسنج

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

قبول دارمچون در قرآن اومدنولی اغلب هم داستان سرایی زیاد دارنو زایده فکر نویسنده هستنهزاران سال طول ک ...

باعقل میسنجم  اینجاباهات موافقم که داستان سرایی زیادشده  اگرخیلی چیزارو باعقل بسنجیم  خیلی این داستاناعقل ردمیکنه  بیشتربحث کردن باعث میشه بعضی دوستان گزارش بزنن هرچندمطمینم تاالانم گزارش زدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باعقل میسنجم اینجاباهات موافقم که داستان سرایی زیادشده اگرخیلی چیزارو باعقل بسنجیم خیلی این داستا ...

خلاصه که نباید هرچیزی رو زود قبول یا رد کرد

باید خیلی تحقیق کرد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

باعقل میسنجم اینجاباهات موافقم که داستان سرایی زیادشده اگرخیلی چیزارو باعقل بسنجیم خیلی این داستا ...

واینکه قطعا جانشینی پیامبر وامامان از طرف خدا هست

وقطعا فلان خانوم دوست داشته بچه خودش جانشین باشه و براش تلاش کرده

و این داستان‌ها ممکن راست باشه

اما خدا که از رای خودش برنمیگرده

وفقط تلاش اطرافیان بوده

موفق باشید

چه سرنوشت های عجیبی داشتن پیامبران هر کدوم متفاوت تر و شگفت انگیز تر

خیلی سختی کشیدن زندگیشون پر از مشکلات بوده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ولی چنین چیزی تو قران نیومده

فکر کنم ترجمه ی سوره ی یوسفو نخودی 

قرآن که نمیاد دونه رونه همه چیزو تشریح کنه فق اساره میکنه ( از ۲ هزار سال قبل هم تو تورات اومده ، همچنین منابع مصری زمات حضرت یوسف رو تاریخ مصر ثبت کرده

انجیل یا تورات، تحریف شده‌. مثلا تورات با این مبحث شروع میشه که حضرت یعقوب با خدا کشتی میگیره و خدا ...

البته با این شروع نمیشه ها

من کل تورات روخوندم

بله اینی که میفرمایید هست ولی با این شروع نمیشه

چیزهای دیگری هم هست که اینجا جای گفتنش نیست