2777
2789
یه شب تا صبح با زیره می‌ذاریم توی آب بمونه، بعد میپزیمشون، در نهایت فریز میکنیم

عه چه جالب 

من همیشه با آب خالی خیس می‌کنم 

کیفیتش خوب میشه بعد از پخت و فریز کردن ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

حتی برای اش بسته بندی کردم مخلوط حبوبات رو

اماده

موقع پختن آش یه بستشو برمیدارم با رشته میپزم😋😋

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

إچه باحالاینجوری میشه خیلی سریع آش پختهمیشه در حسرت آش رشته خونگی ام، چون پخت حبوبات طولانیِ.برم از ...

آره منم 

فقط نمیدونم خوبه یا نه 

عه چه جالب من همیشه با آب خالی خیس می‌کنم کیفیتش خوب میشه بعد از پخت و فریز کردن ؟

عزیزم نفخش گرفته میشه، مشکلات خوردن آش رشته و خوراک ها کاهش پیدا می‌کنه و معده اذیت نمیشه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

حتی برای اش بسته بندی کردم مخلوط حبوبات روامادهموقع پختن آش یه بستشو برمیدارم با رشته میپزم😋😋

😍😍 

ببخشید تو نایلون فریزر بسته بندی می‌کنید یا زیپ کیپ یا ظرفای بسته بندی ؟

عزیزم نفخش گرفته میشه، مشکلات خوردن آش رشته و خوراک ها کاهش پیدا می‌کنه و معده اذیت نمیشه

وقتی با زیره که خیس میشن ؟ 

چه جالب و کاربردی خیلی ممنونم 

😍😍 ببخشید تو نایلون فریزر بسته بندی می‌کنید یا زیپ کیپ یا ظرفای بسته بندی ؟

توی زیپ کیپ

نایلون فریزری محکم نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
إچه باحالاینجوری میشه خیلی سریع آش پختهمیشه در حسرت آش رشته خونگی ام، چون پخت حبوبات طولانیِ.برم از ...

آره دقیقا 

واسه قرمه سبزی و آش هیچوقت الاف نمیشم همیشه آماده دارم

یه روز قبل خیس میکنم و بعد آبکش میکنم و خام میزارم تو فریزر،مزه تازگیشو حفظ میکنه و سریعتر میپزه

خام بسته بندی کنم یا بپزم ؟ 

ببخشید یه سوال دیگه تو چی بسته بندی میکنید ؟

این ظرفای کوچیک کوچیک پلاستیکی هستن خوبن یا نایلون فریزر ؟

وقتی با زیره که خیس میشن ؟ چه جالب و کاربردی خیلی ممنونم

بله عزیزم، خواهش میکنم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خام بسته بندی کنم یا بپزم ؟ ببخشید یه سوال دیگه تو چی بسته بندی میکنید ؟این ظرفای کوچیک کوچیک پلاستی ...

خام بسته بندی میکنم تو کیسه فریزر

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من کلا حبوبات رو کامل میپزم فریز میکنم

خدا خیرت بده خواهر. یه چیز خوبی به من یاد دادین.

منم خیس میدم، اونقدر که گاهی جوانه میزنه، ولی باز پخت حبوبات طول میکشه، از این به بعد پخته میزارم فریزر، خودم رو راحت میکنم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.