2777
2789

من یه بچه ۵ ماهه دارم دائم در حال غلط زدنه خودمم بعد زایمان همش بدن درد دارم و بی حوصلم

مادرشوهرم همیشه تنها میره مسافرت دو روزه یا ده روزه

وقتی نیس شوهرم میگه باید برا بابام غذا بپزی

منم این ۳ سال همش با خوشرویی پذیرایی میکردم

ولی چند روزه بدن درد امونمو بریده 

مادرشوهرم رفته ۲ روز مسافرت

شوهرم گفت غذا بپز بابام بیاد گفتم من حال ندارم یچیزی حاضری بخوره برا اولین بار دعوام کرد داد زد گفت اگه بابا خودتم بود همینو میگفتی

قلبم شکسته نابودم کاش میمردم 😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلت* زدن

برای گفتن اینجور چیزها با دقت بیشتری باید بگید که سوتفاهم پیش نیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما این مدت چون پختی شده وظیفت برای همین همسرت انتظار داره ازت

اره دیشبم گفت وظیفته 😔

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

غلت* زدنبرای گفتن اینجور چیزها با دقت بیشتری باید بگید که سوتفاهم پیش نیاد

بخدا اعصابم خورده تا صبح گریه کردم

خدا لعنت کنه همچین مادر شوهرایی رو بهش برسون که من مجبور نیستم تو میری میگردی جورتو بکشم مال منم هپی ...

بجا اینکه کمک کنن اذیتت میکنن واقعا نمیدونم چکار کنم 

خوبی از یه حدی بگذره میشه وظیفه 

ولش کن بزار ناراحت باشه وقتی میبینه شما حال ندارید میتونه بره از بیرون غذا بگیره ببره واسه پدرش یا بگیره بیاره خونه پدرشونم بیاد خونه شما همه باهم بخورید.

همیشه درست کردید مادرشوهرتون خیالش راحت شده یکی هست غذا شوهرشو آماده میکنه واسه همین راحت میره مسافرت .

عزیزم مگه برارخودتون نمیپزی هرچی پختی ب اونم بده

و وقتی نمیتونی یه چیز آسون و سریع بپز 

و بچتم بده شوهرت بگیرع تا بفهمه چقد سخته هم بچه بگیری هم پذیرایی کنی🙄

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

اون ۳ سال ک خوشرویی کردی و غذا درست کردی ندیده همین یع بارو دیده ک گفتی نه😐 حق با ت هس و ت اصن وظیف ...

منم ازین ناراحتم

دارم خفه میشم

دیشب انقدر گریه کردم بچم هی تو صورتم نگا میکرد