2777
2789
عنوان

درباره دخترم

92 بازدید | 7 پست

دخترم امسال با دختر همسایمون که سه سال از خودش بزرگتره دوست شده و توی مدرسه زنگ تفریح میره دنبال اون و توی کلاس خودشون تنهاست

باهاش صحبت کردم که دیگه نره پیش دختر همسایه و تو کلاس خودشون دوست پیدا کنه ولی انگار نمیتونه و همیشه تنهاست

چیکار کنم همش غصه میخورم😭😭

دغدغه هاتون واقعا....

دغدغه بزرگیه دختر منم دوست نداره من خیلی براش غصمه🥲🥲 

دغدغه بزرگترم دارم ولی آدم برا بچش بیشتر غصه میخوره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ات با همسن خودش نمیتونه دوست بشه این چیزی منم از کوچیکی داشتم تا الان همینم  

بزرگ‌ترش یا کوچیک ترش بهتر می‌تونه رابطه داشته باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ات با همسن خودش نمیتونه دوست بشه این چیزی منم از کوچیکی داشتم تا الان همینم بزرگ‌ترش یا کوچیک ت ...

آخه پارسال خوب بود کلا خیلی اجتماعیه و همه دوستش داشتن پارسال

امسال انگار تا حالا خودش نمی‌خواست دوست بشه به هوای دختر همسایه تا من بهش گفتم باید با همسن خودت دوست شی

الان ناراحته که دوستی نداره

آخه پارسال خوب بود کلا خیلی اجتماعیه و همه دوستش داشتن پارسالامسال انگار تا حالا خودش نمی‌خواست دوست ...

پارسال تا الان بزرگتر شده دوستاش نمی‌خواد باشه 

چندسالشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم