2777
2789
عنوان

واقعا با معلم پسرم ب مشکل خوردم

266 بازدید | 18 پست

بچم کلاس اول اون سری بچم حالش بد شده بود سه بار ب معلمش گفته زنگ بزن مامانم سه بار پشت گوش انداخته ... دیروز باز حالش بد شده نداشته از کلاس بره بیرون بهش گفته برو تو سطل بالا بیار شوهرم رفته بود دنبالش کلی ب مدیر تذکر داده دعوا کرده اونم گفته تذکر میدم ب معلم ....نمی‌دونم منم برم می‌دونم قطعا برخورد خوبی نخواهم داشت میترسم با بچم لج کنه یا بگه ببرش کلاس دیگه حالا که دوستاش عادت کرده از ی طرف نمیتونم بیخیال باشم فقط حرص میخورم نمی‌دونم کدوم کار درسته کاری کرده بچم تمروزهمش میگه نمی‌خوام برم مدرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به معلم بگی بچت مریضه

حالا مریضه حساسه چیه؟

ممکنه بخاطر غذاهای تو مدرسه باشه؟

اگه اره فقط میوه و بیسکوییت و ابمیوه  بده ببره 

و نون و ساندویچ و غذا و حتی شاید شیر نده نبره

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

شما اگر صحبتی خواستید بکنید به مدیر بگید

به خود معلم مستقیم حرفی نزنید چون متاسفانه بعضی معلمها ظرفیت انتقاد ندارن بعد با پسرتون لج میکنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
شما اگر صحبتی خواستید بکنید به مدیر بگیدبه خود معلم مستقیم حرفی نزنید چون متاسفانه بعضی معلمها ظرفیت ...

همین کار کردم ولی دلم آروم نیست آخه بار اولش نیست

امکانش رو داری حضوری ی مدت برو ...زنگ تفریحا برو ببینش سر بزن..من سر پسرم کلاس اول تا مدتی دمه در میشستم 

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
دیروزم در حالی بود که دوبار تماس گرفتم جواب نداد بعد پیام دادم بچم اگه حالش بد شد مدرسه لطفا تماس بگ ...

دولتی یا غیر انتفاعی؟

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

همین کار کردم ولی دلم آروم نیست آخه بار اولش نیست

این تجربه ی من بود

من هم ازین موردا داشتم و دیدم معلم تا اخر سال پسرمو اذیت کرد عقده ایه روانی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ن بابا باردارم کجا برم شرایطم سخته

خب ببین نمیشه بچه ایی ک حال ندار بوده رو بفرستی بره ...یا نباید بفرستی درمانش کنی خودت بشبنی وقت بزاری کار کنی عقب نمونه یا اگه میفرستی ردش برو تا زمانی ک مطمیئن بشی حالش خوبه و پیدا کنی اون چیزی رو ک تهوع زا بوده براش رو ...معلم اگه دولتی باشی ک ۴۰تا بچه رو نمیتونه چک بکنه هنر کنه درس بده عقب نمونه...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...