2777
2789
عنوان

دوست پسرم

167 بازدید | 12 پست

بدون قضاوت کمکم کنید 

چهار ساله باهاش دوستم بیست سال ازم بزرگتره ولی خیلی دوسش دارم به جای پدری که برام پدری نکرد رفیقی که نداشتم و اون حس امنیت ک باهاش دارم 

تایمی ک باهاش دوست شدم ی مغازه کوچکی داشت تو پاساژ و بعد چهار سال الان چند تا زمین و چند تا مغازه گرفته یعنی واقعا پیشرفت کرده

باهام صحبت کرده تا یک سال دیگه بیاد خاستگاریم

مشکلی که هست اینه که ما خونمون خیلی کوچیکه و من حتی اتاق ندارم برای خودم سالهاست اینجاییم و سالهاست این غم رو دارم با خودم حمل میکنم که چرا نمیتونیم یک جای بزرگتر بگییرم آخه یعنی از کل دنیا یک اتاق سهم من 24 ساله نمیشه؟؟

مادر پدرم هم که ۶ ساله جدا شدن ی داداش دارم ک اونم اصلا باهام خوب نیست ( ی دزدی شد تو خونمون خیلی تمیز و از اون روز حتی باهام بدتر شد چونن فکر میکنن کار منه)😭😭😭

خیلی سختی کشیدم تو زندگیم خیلی زیاد اصلا اینجا نمیشه بازش کرد 

وقتی بیان خاستگاریم خب خیلی خجالت خواهم کشید بخاطر خونه و بابایی ک ندارم میخوان کلی سوال بپرسن خانوادش و من برم زیر سوال 

خیلی غمگینم و به خودم میگم قبل از اینکه بیان بهم بزنم باهاش😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سن برام مهم نیست الان ببینید انگار ۳۰ سالشه

ظاهر مهم نیست. منم الان ۳۲ سالمه ولی چون لاغرم و صورتم کوچیکه سنم خیلی کمتر میزنه ولی اون هیجاناتی که ۲۰ سالگی داشتمو دیگه ندارم. از بعد ۳۰ که واقعا تغییر کردم. الان که دقت میکنم همه اون کارایی که قبلا سن بالاترهای از من انجام می‌دادن و برام عجیب بود رو خودم دارم انجام میدم 🙈. ازدواج حرف یه روز دو روز نیست احساسی تصمیم بگیری به جایی میرسی که دیگه نه راه پس داری نه راه پیش تو جوونی پیر میشی. اون آقا هم اگه دوستت داره چرا اینقد طولش میده؟ ۴ سال اونور ، یه سال هم اینور خیلی طولانی شده

حالا اصلا این آقا نه، هرکس خواست بیاد خواستگاریت اینقد خودتو کم نبین هیچکس تو زندگیش کامل نیست. با این تفکر ازدواج کنی همش تو زندگی تحقیرت میکنن و تو سرت میزنن