2777
2789
عنوان

چیکار کنم باید تعهد بدم

179 بازدید | 23 پست

دست خودم نیست شبا تو خواب حرف میزنم بچه ها شاکی شدن رفتن ب سرپرست گفتن اونم گفته باید تعهد بدی من تعهد چی بدم اخه 

دارم از خجالت اب میشم همه دارن بد نگام میکنن میخام شبا تا صب بیدار باشم دیگه ک حرف نزنم🥲🥺

هان

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ دستت خدته اخه

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

شما احتمالا اضطراب داری

اول این رو پیگیری کن. 

بعد هم ببین توی چه شرایطی اینطوری میشی، مثلا شب هایی که زیاد خسته ای. شرایط رو تغییر بده

آخرش اینه که به مسئول خوابگاه بگی ببره اتاقی که تعداد بچه ها کمتر هستن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

شما احتمالا اضطراب داریاول این رو پیگیری کن. بعد هم ببین توی چه شرایطی اینطوری میشی، مثلا شب هایی که ...

اضطراب ندارم 

ن کلا هر شب حرف میزنم ولی موقعی ک خاب بد میبینم فریاد میزنم چون واقعا خابام ترسناکه

اتاقاهام پر شده 

حالا گفتن بعد از ظهر ک سرپرست اصلی اومد باید تعهد بدم اشکال نداره شبا تا صب بیدار میمونم

بگو تعهد به چی بدم مگه دست منه اگه دست من بود بدون تعهد و تذکر تو خواب حرف نمیزدممسئول خوابگاه چه بی ...

بچه ها شاکی شدن اشکال نداره تعهد میدم شبا بیدار میمونم ک بقیه اذیت نشن