2777
2789
نه

بچه فعلا رشدی نداره نترس حالت عادی

از هفته 20 به بعد اوکی میشی غذا میخوره رشد بچه هم شروع میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا زور نکن به خودت تا ۳ ماه اول بگیر نگیر داره ۵ها خوردن بگرد ببین دلت چی میکشه بخور مثلا حتی خیلی کم حتی مثلا یه دونه میوه مثلا باور میکنی من هویج خام با نون میخوردم یا خیار با نون یا نمیدوننم ترب با نون ۱۳ کیلو کم کردم وای بعد کم کم خوب شدم فعلا تا بهتر میشی خودتو با یه سری چیز سیر کن تا بعد جبران. کنی من از آب متنفر بودم  

برم دکتر قرص میده حالت تهو بره

اره ولی خب ممکنه بازم نره.. از من نرفت بیچاره شدم ۹ماه تهوع و استفراغ.. ولی خب بهم میگفتن طوری نیست بخور ولی بالا بیار .. اما گاهی ک برام میپختن میاوردن راحت تر میخوردم باید وعده هات رو کم و کوچک اما ساعاتش رو زیاد کنی نباید یهو یک بشقاب بخوری

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اتفاقا زور نکن به خودت تا ۳ ماه اول بگیر نگیر داره ۵ها خوردن بگرد ببین دلت چی میکشه بخور مثلا حتی خی ...

وای من اب میخوردم ببخشید بالا میاوردم بعد یکی بهم گفت ب جاش ایستک بخور اخ ک چقدر میچسبید ... ولی برام اون زمان خوب بود  یکم حالم بهتر میشد

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چیکار کنم حالت تهو شدید دارم

قرص ضدتهوع بخورید.یعنی چی تهوع دارم منم تهوع داشتم قرص میخوردم الان باردارم تا شش ماهکی تهوع همراهم بود با قرص حل میشد.قرص گذاشتن واسه این موقع ها

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وای من اب میخوردم ببخشید بالا میاوردم بعد یکی بهم گفت ب جاش ایستک بخور اخ ک چقدر میچسبید ... ولی برا ...

باور میکنی منم دوست داشتم ولی بدبختی دیابت دارم کمتر میخوردم ولی مثلا تو هب لیمو با پوست مینداختم مثلا بوی آب نده   

هیچ بهم نمیخوره بخدا حالت تهو شدید دارم

دمیترون و فاموتیدین بخور باهم هیچ ضرری ام نداره من از شدت حالت تهوه و استفراق زیر سرم میرفتم این دوتا قرص و میخوردم از این رو به این رو میشدم 

تیام منی 😍E🥰دخترام (DELVIN)❤ (DELVAN)پسرم (RADVIN) خوش اومدی به زندگیم