2777
2789

سلام،اصلا گل کلم نیاز به جوشوندن نداره،فقط بشور،آبش که رفت بریز داخل دبه،لابه لاش فلفل و سیر و هویج بریز،اگر برگ و ساقه کرفس هم بریزی که عطرش محشر میشه،بعد آب نمک بریز

من برای هر یک لیوان آب جوشیده ولرم یک قاشق غذا خوری نمک میریزم،این نسبت متعادل و اندازه س،سرکه هم من نهایتا نصف یک لیوان برای یک دبه میریزم یا کمتر،دوست ندارم ترش بشه

کامل با آب نمک پر کن،در دبه رو محکم ببند و دوتادور درش رو چسب پهن بزن که اصلا هوا نکشه،اگر هوا بکشه نرم میشه حالت لیزی پیدا میکنه،بعد هم جای خنک بذار تا جا بیفته،با این دستور درست کن عالی و دقیقه،من سالها درست میکنم،

به خوشی بخورید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

آب جوشیده سرد شده به ازای هرلیوان یه قاشق غ خ نمک روتاسه چهارم بطری بریز..یک چهارمش سرکه سفید

محتویات شور..کلم فلفل سبز سیاه دونه سیر گلپر..درشیشه رو کیپ کن بصورت ایستاده بذارتو قاابلمه که اب درحال جوش هست .نیم ساعت بجوشه درش بیار بذاریخچال ..فقط قبل از یخچال 12ساعت شیشه رو برعکس بذارهوا گیری بشه

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،اصلا گل کلم نیاز به جوشوندن نداره،فقط بشور،آبش که رفت بریز داخل دبه،لابه لاش فلفل و سیر و هویج ...

خیلی ممنونم عزیزدلم خیلی کامل وخوب توضیح دادی..انشالله درست میکنم میخوریم دعات میکنم😍