2777
2789

خیلی میترسم حالم بد هیچکسو ندارم نگین خودت برو دکتر روستا زندگی میکنم برای دکتر باید برم شهر که بهم اجازه نمیدن تنها مشکل شقاق و هموروئید داشتم ۳ماه پماد میگرفتم میزدم  هیچ فرقی نکرده چند روز خونریزی دارم درد دارم اطراف مقعدم متورم شده براشون مهم نیست ازبس پماد زدم خارش گرفتم ای خدا 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

خودش خوب میشه

آلو و خاکشیر بخور 

سبزی با غذات بخور 

که یبوست نشی 

فشار نیاد 

کم کم خوب میشی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خوب میشهآلو و خاکشیر بخور سبزی با غذات بخور که یبوست نشی فشار نیاد کم کم خوب میشی

همش میترسم مریضی بد گرفته باشم دیشب تا حالا فقط گریه کردم‌ بخدا الانم ی عالمه ازم کار کشیده انگاری بمیرمم براشون مهم نیست فقط میگن تا هستی نوکری منو بکن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
به نظرم بیماریتو کمی جدی بگیرشاید فکر نمیکنن اینقدر جدیه و اینکه مایعات، میوه و غذای ابکی بخور

نه میدونن بخدا اینقد گفتم حالم بد اصلا براشون مهم نیست به هزارالتماس قرار بود امروز برم دکتر مادرم دیشب گفت صبر کن فعلا ماشین خراب تا درست بش اخه مگه میش ی مادر اینقد براش بی اهمیت باش 

چندسالته مگه؟ اگه بچه نیستی یکم سلیطه بازی دربیار بیان باهات اگه نیومدن هم پاشو برو. وقتی دلسوز ندار ...

بخدا هیچ دلسوزی ندارم دیشب گفت خونریزی دارم حالم بد انگار نه انگار زخم شدم چندوقت پیش بزور رقتم دکتر بهم گفت باید بری باز دکتر دوهفته گذشته و هیچی براشون مهمم نیست

بخدا هیچ دلسوزی ندارم دیشب گفت خونریزی دارم حالم بد انگار نه انگار زخم شدم چندوقت پیش بزور رقتم دکتر ...

امان از همچین خانواده هایی. میدونم خیلی سخته ولی اگه الان فکری به حال خودت نکنی خدای نکرده بلاهای بدتر از این هم ممکنه سرت بیاد.

این مدتم یه جور تحمل کن تا ماشین درست بشه

راههایی که باعث میشه حالت بهتر بشه رو امتحان کن:

نشستن توی تشت آب ولرم و بتادین خیلی تاثیر مثبتی داره

خوردن سوپ و مایعات

و اینکه همیشه خودتو با اب گرم بشوری و توی جای سرد نشین جایی هم میشینی زیرت یه بالش کوچولو بذاری راحت تری سعی کن دراز بکشی که کمتر اذیت بشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

من تجربه ندارم شوهرم داشت یه مدت عود میکرد باز خوب میشد تااینکه خیلی زجر کشید ی مدت خون زیاد میومد دسشویی میرفت میومد رنگش میپرید از درد و خون ریزی دیگه رفت عمل لیزری کرد ینی الان۲ساله رااااحت شده اگه بیمه داری برو دولتی

امان از همچین خانواده هایی. میدونم خیلی سخته ولی اگه الان فکری به حال خودت نکنی خدای نکرده بلاهای بد ...

نمیدونم چیکارکنم نه پول دارم نه هم جایی که بتونم برم روستاهستم

من تجربه ندارم شوهرم داشت یه مدت عود میکرد باز خوب میشد تااینکه خیلی زجر کشید ی مدت خون زیاد میومد د ...

عزیزم شوهرت چه علائمی داشت اینقد حالم بد بخدا هیچکس براش مهم نیست دیشب تاحالا نخوابیدم ازاسترس درد واین چیزا الان اومده کلی باهام دعوا کرده پاشو ظرف یشور

عزیزم این بیماری آزار دهنده ای هست اما بیماری جدی و خطرناکی نیست 

اولا استرس رو از خودت دور کن 

دوما آروم باش ‌ خونسرد 

سوما اکه درد غیر قابل تحمل داری هفتاد بار حمد رو بخون آروم میگیری 

ایشالله ماشین درست شه میری دکتر 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باید علت به وجود اومدن مشکلت رو برطرف کنی اول تا اونم به مرور خوب شهیبوست داری؟

اره مدفوعم سفت یکم اما همیشه یبوست ندارم زمان پریود یبوست میشم اینطور میشم وادامه‌پیدا میکن