2777
2789
عنوان

من برای شوهرم کار پیدا کردم شغل دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
من میگم فردا چیزی کم بشه یا دزدی از رستوران بشه اون باید جوابگو باشه

هر کاری یه مسئولیتی داره دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 ساعت ده میلیون خیلی کمه الان کارمند 8 ساعت میره 25 میگیره تازه کم کم انقد میگیره

برای شغل دوم کافیه 

کارمند ۲۵ تومن هم یه جا هست و یه جا نیست 

متداول ترینش ۱۵ تا ۲۰ هست دریافتی ها

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برای شغل دوم کافیه کارمند ۲۵ تومن هم یه جا هست و یه جا نیست متداول ترینش ۱۵ تا ۲۰ هست دریافتی ها

هیچ کارمندی واسه 8 ساعت 15 نمیگیره این پولا دیگه پولی نیست خرج کرایه تاکسی هم نمیشه با این تورم بیش از حد و اندازه 

کاربر اقام 

هیچ کارمندی واسه 8 ساعت 15 نمیگیره این پولا دیگه پولی نیست خرج کرایه تاکسی هم نمیشه با این تورم بیش ...

حتما میگیره که میگم😐

با ۱۵تومن خانواده چهارنفره دارن زندگی میکنن 

از جامعه خبر ندارید انگار 

من میگم کاش ۱۵ تومن میداد

میتونن فعلا برن 

بعد از یکی دوماه وقتی خودشون رو نشون دادن 

حقوق رو بیشتر کنن 

هیچ کارمندی واسه 8 ساعت 15 نمیگیره این پولا دیگه پولی نیست خرج کرایه تاکسی هم نمیشه با این تورم بیش ...

حالا منم براش کار دیگه پیدا میکنم حآلا بره منم با صاحب کارش صحبت میکنم نشد یه جا دیگه .ولی خوبیش کنار خونه مونه چم و خم کار یاد بگیره .کارهای خوبتری براش پیدا میشه

حتما میگیره که میگم😐با ۱۵تومن خانواده چهارنفره دارن زندگی میکنن از جامعه خبر ندارید انگار

اون دیگه اسمش زندگی نیست شما الان تاپیک بزن بگو کسایی که 15 میلیون حقوق میگیرن چطور میگذرونن تا بهت بگن زندگی که شوخی بردار نیست با این گرونی ها 

کاربر اقام 

اون دیگه اسمش زندگی نیست شما الان تاپیک بزن بگو کسایی که 15 میلیون حقوق میگیرن چطور میگذرونن تا بهت ...

خب مگه من گفتم زندگیه؟؟؟

میگید همه ۲۵ میگیرم 

میگم کاش اینجوری بود و همه زندگی رو با ۲۵ میگذروندن