2777
2789
عنوان

میخوام بمیرم یعنی 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بجای قرص خوردن میرفتی پیش روانشناسنمیدونی تو متاهلی چقد سخته طرفت بدونه قرص عصاب میخوری

روانشناس هم میرم ،خودش میگه باید دارو بخوری تا به خودت بیای عهد بوق نیست دیگه مصرف دارو اعصاب یه کار خلاف و ناپسندیده باشه علم پیشرفت کرده دیگه

روانشناس هم میرم ،خودش میگه باید دارو بخوری تا به خودت بیای عهد بوق نیست دیگه مصرف دارو اعصاب یه کار ...

ن نمیگم کار بدیه 

با ی چشم دیگه نگا میکنن تا بخای حرف بزنی یا یکم عصبانی بشی ب روت میارن ک تو مریضی 

دارو را یکباره قطع نکنید چ‌ن مشکل شدیدتر برمیگرده. برید مجدد شروع کنیذ. هیچیت نیست. مضطربی و درون ...

دارو رو ی بار خودم قطع کردم‌بدتر شدم‌ باز دوباره رفتم برام شروع کرده 

ن نمیگم کار بدیه با ی چشم دیگه نگا میکنن تا بخای حرف بزنی یا یکم عصبانی بشی ب روت میارن ک تو مریضی

من اصلا عصبی نمیشم از درون با خودم مشکل دارم 

وقتی هورمون ها به هم بریزه این مشکلات به وجود میاد 

بالاخره روانم مثل جسم مریض میشه