اینکه بچهرو سرکوب کنن و خفقان ایجاد بشه و بچه مخفیکار بشه خیلی اشتباهه. اما تا این حد سبکسری والدین هم نمیپسندم. بنظرم نه مورد اولی که گفتم والدین بالغی هستن نه موردی که شما میگی. یه حریمی باید این وسط باشه.
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست پسر داشتن با شریک ج نسی داشتن فرق داره. اگر مادرها تو مورد اول نظارت داشته باشن و کنترل داشته باشن، خیلی بهتره. اما مورد دوم کلا کنسله. به نظر من..
عزیزم این پاییه بودن نیست اسمش بی خیالی هست من اینو با این سنم متولد ۸۰ هستم مطمئن هستم که فرهنگ ما خیلی غنی هست فکر همه چیز توش شده ب این فکر نکرده پسره دست درازی کنه دختر تو ول کنه دل خود دخترت میشکنه وگرنه بخاد دختر تو ب مادرش میگه با گل شیرینی میان حداقل پولشو الان ندارن نامزد میکنن
خیلی خوبه مامان پایه داشتن، اره منم الان پایه حرفام هست، اوت موقع هم پایه دوستی خواهرم بود ولی خوب خیالشم از اینکه پسره خانواده داره و شعدر و عقل داره و مهم تر از همه عاشق اجیمه راحت بود