2777
2789
عنوان

به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوست‌پسر یا دوست‌دخترش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 95 پست

بستگی ب سنش داره 

باهاش همراهی میکنم حسش رو به رسمیت میشناسم تا منو در جریان احساسش قرار بده حد رابطه رو راهنمایی میکنم هرجا خواست اشتباه کنه آگاهی میکنم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بهش فکر کردم اول باید اینقدر امن بدونه منو که بهم بگه پس خود این از همون بچگی باید کار بشه روش بعد خ ...

موافقم با صحبتتون

آموزش‌های لازم هم خیلی مهمه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرام ۹ و ۱۰ سالشونه از دخترا فراری هستن فعلا🤐🤣میگن ما هیچوقت زن نمی‌گیریمولی اگه یه روز این اتفاق ...

اینو همشون میگن

وایسا وقتش بشه ببین چجوری ولمون کنن برن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تو سن کم باشه مانع میشم سن مناسب خودش مشکلی نداره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بستگی داره تو چه سنی باشه اتفاقا خوشحال میشم که بچم باهام راحت باشه و همه چیزشو اول به من یا باباش ب ...

👌👌👌

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خب من چارچوب رو بهش گفتم. اونم میدونه ک این کار تو حدی که باید رعایت کنه نیست. حتما کمکش میکنم ک این اشتباه رو تمومش کنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بهش میگم دل نبنده درسته نیاز داری که با یکی غیر همجنس خودت ارتباط بگیری اما روی خودت تمرکز کن و سعی کن فقط اوقات خوش برای همدیگه داشته باشید، هر زمان هم فکر کردید بدرد هم نمیخورید با احترام باهم صحبت کنید و تمومش کنید، در هر صورت من دوستت دارم و به تصمیمت احترام میزارم 

نمیتونم تصورش کنم خیلی بده من که نمیپذیرم

چرا؟

حتا مثلن اگر در سن ۱۸ سالگی به بعدِ فرزندتون، این اتفاق بیفته؟

من مادر نیستم اما بچه هم نیستم نمیدونم عکس العمل درست چیه چون بستگی داره ب سن دختر شما ب رفتارش ب اون پسر و هزاران موارد دیگه و باید ب یه مشاور صحبت کنید ولی لطفا ب حرف تعدادی از مادران قدیمی اینجا گوش ندید و گاااااارد نگیرید و ناراحت بشید این راهش نیست...

آره بابا اتفاقا تجربه نشون داده پسری که میگه زن نمی‌گیرم زودتر هم میگیره 🤣

پسره من میگه من همیشه میخوام پیشت بمونم و آخرش با خودت ازدواج کنم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اصلا نمیگم بده یا خوبه!فقط س/س نکنن خصوصا اگه دختر باشه بچه‌ام..

چه‌طوری این رو به فرزندت می‌گی؟

در کنارش آموزش های ایمنی و سلامتیِ لازم رو هم می‌دی؟