یکسره آب خوردن هم سخته هم جذب بدن نمیشه، اصولیش اینطوریه که ۱۰ ساعت اول بیدار شدن هر یک ساعت یک لیوان آب بخوریم و اون یک لیوان آب هم به صورت جرعه جرعه باشه نه یکسره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل من اینه با اینکه اضافه وزن هم دارم اصلا تشنه نمیشم ۲ساعت میرم پیاده روی ذره ای تشنه نمیشم
تو مثل منی بلغمی هستی( سرد و تر). افراد بلغمی رطوبت بدنشون زیاده. اتفاقا باید گرمیجات زیاد بخورن تا رطوبت بدنشون کم بشه. وگرنه دچار انواع بیماری های میشن. برو در مورد طبع بدن تحقیق کن. کلیپ های پروفسور خیراندیش رو نگاه کن. عالی هستن
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
میگن چای اصلا جای آب رو نمیونه بگیره باید آب رو تنها خورد
نه عزیزم آب آبه همه اینا آب بدن رو تامین میکنه البته به شرط اینکه چایی پررنگ نباشه چون چای پررنگ کم خونی میاره
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....