2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزمشاغلی

خیر نیستم اعصابش رو ندارم و اینکه خیلی درگیر این بچه بودم از زندگی هیچ لذتی نبردم، خیلی سختی کشیدم به دلایلی و تمایلی به بچه ندارم به نظرم یکی کافیه

مسیولیت بچه و ایندش از تعدادش برام مهمتره

ب نظر من از خونه مامان و بابا بهتره 🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الهی🥺 الان خوبه؟

اره خداروشکررر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

به خدا منم نداشتمشوهرم گیر داده بود بد جورتازه شاغل هم هستم

خب مرد نه جسمش اسیب میبینه نه روحش

اکثرا این زن هست که باید بچه رو تر و خشک کنه

کارهای خونه و خانه داری هم هست جسمش و سلامتیش رو میزاره وگرنه فاصله بارداری از نظر پزشکی هم نباید انقدر کوتاه باشه

راستش چون برای مردا به نظرم مهم نیست جسم زنشون آسیب ببینه، هر وقت مستخدم یا پرستار گرفتن یا شبها تا صبح بیدار بودن، و کارهای خونه و بشور و بساب و پخت و پز کردن میتونن دستور بچه دار شدن صادر کنن 😊

البته بچه اولم مامانم کمک می‌کنهاکثر وقت ها خونه اوناست

دیگه دومی بیاد میخوای چیکار کنی؟ 

بگو شوهرت پرستار بگیره برات یا مستخدم وقتی بچه خواسته باید یا پرستار بگیره یا جوری تنظیم کنه که بیشتر خونه باشه و بچه داری و خونه داری هم بکنه دیگه

خب مرد نه جسمش اسیب میبینه نه روحشاکثرا این زن هست که باید بچه رو تر و خشک کنهکارهای خونه و خانه دار ...

من شوهر م دو هفته عسلویه هست دو هفته استراحت

دو هفته ای که نیست اکثرا خونه مامانم هستم

اون دو هفته ای که میاد هم اکثرا خونه مامان و مادر شوهرم هستیم

من وقتی باردار شدم میخاستم سقط کنم ولی مامان و مادر شوهرم گفتن کمکت میکنیم نگهش ببدار. الآنم واقعا کمک میکنن