2777
2789

نسل پدرای ما بی‌نظیر بودن اما الان چی ؟؟ 

آدم جرئت نداره ازدواج کنه خودشون اینجوری از طرفی خانوادشون هم دومتر زبون دارن 

زنا کرد شدن پدر رقابت با مردا از زنانگی افتادن اسمش هم گذاشتن قدرت و اعتماد به نفس ( کاذب) و مردان شدن اون پرنسس داستانه ک باید بیوفته دنبالش و مواظبش باشی 

زن باید زنانه باشه و زنانگی کنه

و مرد باید مرد و مردانگی 

با این عادات و مساوات و.نباید اینا رو نادیده گرفت و مخلوط کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

والله من از وقتی یادمه مرد سالاری بوده همه جا ، زنا محدود خانه دار کتک خور مظلوم صبور و مردان خیانتکار بد دهن بی عصاب و کم عقل

ازدواج و تشکیل زندگی واقعا وحشتناکه من نمیتونم این چیزا رو قبول کنم اصلا ترجیح میدم تا ابد تنها بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه اما برای من ن تنها نسل پدرم بلکه نسل پدربزرگ هام اصلا بینظیر نبودن و میشه گفت ما توی کل فامیلمون به جز دو سه نفر هییییچ دختری خوشبخت نشده و همه ناراضین

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من مخالفم 

با احترام 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یک زمان مردا با هم سر یک دختر رقابت می‌کردن و جنگ برا اثباتشون به دختر

الان برعکس شده زن و دختر چه متأهل و چه مجرد مسابقه گذاشتن سر پسرا و دعوا و پشت همو خالی کردن و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پرنسس شدن

پول، ظاهر عالی، خونه داری و بچه داری، احترام به خانواده بی شعورشون همه رو از دختر میخوان

خودشونم اکثرا سیگاری، بیکار و بی مسعولیت ، خیانت کار، خودشیفته

من بیماری لاعلاج و ارثی( پیسی یا همون ویتیلیگو) هم دارم خانواده ام زورم میکنن شوهر کن وگرنه می مونی خونه

نمی فهمن پسرای این زمونه با دختر سالم کنار نمیان چه برسه به دختر مریضی مثل من

خونه بابام از همه نظر راحتم اما خانواده ام شوهر نکردن و  دیر شوهر کردنو عیب می دونن

همینا اگه پس فردا من برم و طلاق بگیرم پشتم در نمیان 

یک زمان مردا با هم سر یک دختر رقابت می‌کردن و جنگ برا اثباتشون به دخترالان برعکس شده زن و دختر چه مت ...

خدایی پسرای این دوره زمونه چی دارن که سرشون دعواست؟

هیچ موقع درک نمیکنم😂

برا ماهم . ازشانس من پدرمم بی نظیرنبود😂

پدر من جوریه ک دیگه دهنمو بستم خیلی بی اهمیته ب زندگی همه بار زندگی رو دوش مادرمه و اونم خیلی خسته و شکسته شده پردم از نظر مسئولیت پذیری ن همسر و ن پدر خوبی نبود خیلی ضعیف نفس بود زود کم میاورد  مامانم همش پشتش بود همیشه تکیه ش ب مامانم بود

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
خدایی پسرای این دوره زمونه چی دارن که سرشون دعواست؟هیچ موقع درک نمیکنم😂

ببین دخترا چقدر خود کم بینی شدن این پسرای هیچی ندار رو گذاشتن رو سرشون و دعوا دارن سرشون 

پدر من جوریه ک دیگه دهنمو بستم خیلی بی اهمیته ب زندگی همه بار زندگی رو دوش مادرمه و اونم خیلی خسته و ...

خوبه ک باز فقط بی مسئولیت بوده. بابای من ک رفیق باز اخلاق گند سرکارک نمیرف معتادم بود فکرکن دیگ مادرمن چی کشیده تو این زندگی . مامانم خودش سرکاررفت پول دراورد مارو بزرگ کرد