2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بی‌سیاست و احمقه😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست

خب راست میگه چرا حرف ببر بیاره .خودش بده میشه هرچی پشت سر هرکی هر حرفی میزنن چرا جدی میگیرین هر کسی نه مطلقا مادرت بدون اون از سر حسادت ،کینه توزی داره این حرفا رو میزنه بعدا باهاش خوب تا میکنه تو می مونیو حرفی که گفتی .ولی اگه کسی از مادرشما رفته گفته و اونم از اون اومده گفته یه جوری بگه بهش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منم همچین کارایی کنم بگه حق باهاشهیعنی شما به چیزی میشنوین بدون اجازه‌ی من پالتوی گرون منو با پا ...

باهاش حرف بزن ولی بی احترامی نکن فردا خودت مادر میشی مادر آدم یه گرگ هم باشه باز حرمتش واجبه ،من یکبار فقط یکبار تو زندگیم سر میز غذا از مادرم تشکر نکردم تا ۲ روز نمیتونستم زندگی یعنی چی

ساده کلمه ی بهتری

مادرت خبرچین و ساده است😂نمیدونه کی و کجا غیبت کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

حرف میزنیم جیغ میزنه

ولش کن روانش سالم نیست یا اعصابش ناراحته یا تروماهایی داره به هرحال سعی کن روی ایندت تمرکز کنی خودت مادربهتری میشی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

روانی تویی که ب مادر توهین میکنی پلشت

عقب مونده تو اسکل تری 

که یه چیزب پدر مادرت کردن تو مغزت انسان انسانه چه ربطی داره کی باشه حق حقه

نفهم بی حیا خنگ بی تربیت عقده ای هرچی گفتی خودتو پدر مادرت

تو هم یکی لنگه ننشی

کسی به تو ریپ زد 

بذار دهنم بسته بمونه کوچولو 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴