2777
2789
حد وسط رو بگیر تو خانواده ات و دوروبریات عرف چیه؟همونا رو توقع داشته باش نه محبت و خدمت اضافی بکن نه ...

تو خونوادمون فقط من کم توقعم

کلا اخلاقم فقط ب مامانم رفته

مامانمم از بچگی قلهک زندگی میکرد ولی با کارگراش غذا هم میخورد اصن اول برای اونا میزاشت و حتی چای اونا رو نمیزاش من اول برای خودم بریزم میگف گل چای مال اوناس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

فرق داره مثلا نمیشه طرف حقوقش ۵۰ تومن باشه انتظار داشته باشی هر ماه برات طلا بخره یا فلان و فلان و ف ...

آخه بیشتر رو همه حقوق و داراییم حساب میکنن

ب لین آخری چیزی نگفتم ببینم چی میگه 

نمیدونم از دوستام پرسیده یا آشنا داره

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونوادمون فقط من کم توقعمکلا اخلاقم فقط ب مامانم رفتهمامانمم از بچگی قلهک زندگی میکرد ولی با کارگ ...

عزیزم اگه قراره کم‌توقعی کنی با یکی هم سطح خودت ازدواج کن 

دختر سطح بالا وقتی با پسر پایین تر از خودش ازدواج کنه و کم توقعی هم کنه معمولا جواب خوبی از طرف مقابلش نمیگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگه قراره کم‌توقعی کنی با یکی هم سطح خودت ازدواج کن دختر سطح بالا وقتی با پسر پایین تر از خودش ...

همه هم میگن بهم ولی نمیدونم چرا من کشیده میشم سمت پایینا

خیلی هم با مشاور صحبت میکنم همشونم میگن نکن 

دیگه یکی اینقد حرف زد باهام دید نمیتونه قانعم کنه گف هر کاری خودت میخوای بکن ولی آخرشم در نظر بگیر

همه هم میگن بهم ولی نمیدونم چرا من کشیده میشم سمت پاییناخیلی هم با مشاور صحبت میکنم همشونم میگن نکن ...

منم اینجوری بودم سر دوست پسر انتخاب کردن یکیشون تو سربازیش خیانت کرد. بکیشون هوا برش داشت دیکه محلم نذاشت. یکیشونم با دوستم رابطه برقرار کرد 🤣

منم بالاخره شیرفهم شدم به پایین تر از خودم رو ندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اینجوری بودم سر دوست پسر انتخاب کردن یکیشون تو سربازیش خیانت کرد. بکیشون هوا برش داشت دیکه محلم ...

😅🤣😂😂

به نظر من هرکی باید با هم سطح خودش حتی یه کم بالاتر ارتباط بگیره

کم توقعی اصلا خوب نیست 

مرد پررو میکنه

کسی که سمت اوین و درکه زندگی میکنه عموما وضع مالی خوبی داره برای چی باید بیاد بایکی که سطح پایین تره ازدواج کنه ؟؟خب اون نمیتونه زندگی که عادت کرده رو براش بسازه و همین مشکل سازه و باعث دعوا و سرکوفت...میشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

حالا توی هر چیزی افراط و تفریط جالب نیست اما دوستت منطقی تره راستش

ما هنوز عقد بودیم که شوهرم تلفن زد اینجا دارن من رو موبینگ میکنن رییسم اذیت میکنه میخوام بیام بیرون

من جای اینکه بگم خب هر جایی بری همینه و به هر حال باید پول درآورد گفتم باشه عزیزم ببین چه تصمیمی خوشحالت میکنه و هر تصمیمی بگیری من ازت حمایت میکنم و اینم اومد بیرون 

تا عروسی کنیم و دوباره بره سرکار یک سال طول کشید و بخاطر همون حرف اشتباه من، توی اون ۱۵ سالی که باهاش زندگی کردم نصفش رو بیکار بود اونهم اختیاری

حتی یک بار اعتراض کردم گفت اوائل زندگی کول تر بودی! گفتم نخیر الاغ بودم!

خلاصه خشت اول رو هر طور بزاری، دیوار تا آخر همونطور میره بالا

ممکنه ۲-۱٪ از مردا اینطور بی جنبه و خاکبرسر نباشن که واقعا شانسه، اما اغلب خودشون رو با توقعات تو انطباق میدن و حتی کمتر چون میدونن تو کوتاه میایی و میسازی 

دیگه خود دانی