2777
2789
عنوان

مرد جدی سلطه گر اما حمایتگر

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 83 پست
حرص نخور اگه اونا هم یکم دوره شرکت کنن که بتونن حرف ما رو درک کنن و از خودخواهی شون کم کنن بهتر بود

اونا دوره هم شرکت کنن اصل کاری ماییم.

اونا نهایت بخوان یاد بگیرن چه‌طوری رابطه رو پیش ببرن و زن رو حرص ندن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتون جواب خودتونو دادید.تا روح زن زنانه نباشه مرد قراره چه‌طور تغذیه کنه؟

آیا همه ی زن هایی که انرژی زنانه ندارن ازدواج موفقی نداشتند؟

والا بخدا زن های بی عرضه بهترین شوهر ها رو دارند

خب خودتون جواب خودتونو دادید.تا روح زن زنانه نباشه مرد قراره چه‌طور تغذیه کنه؟

عزیزم منظورم این بود که مهم نیس روح زن زنانه است یا مردانه 

اینا وقتی زن رو به دست بیارن مثل یه ملک بهش نگاه میکنن زن رو بارفتار های خودشون تغییر میدن و از روح زن تغذیه میکنن

من خیلی از اون سرترمخودش میگه نکنه بعدا بهم خیانت کنی

چون اینو گفته دلیل نمیشه سرتری

اگه کیم کارداشیانم باشی بازم درونت کیم کارداشیان نیست.

درون مهمه!

انسان موجود انرژیکیه کسی نگاشم کنه حس خوب یا بد میگیره، پس اگه بعدا مشکلات داشتید بدون از صورت و بدنت نیست از درونته که نیاز داره پایه و اساسش رو سفت کنی.

این وسط میشه یه سوال بپرسم

اشتراک پولی خودتون خریدید؟ یا از اینایی که چنتا اکانته؟

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

خوشگل بود؟؟مگه داییت پولدار نبود؟

بسیار بسیار زن ساده رو به پایین.

میتونم بگم چهره‌اش واقعا روفرم نبود اما عجیبه داییم اون زمان قبولش کرد.

نه داییم اون موقع میلیونر و اینا نبود فقط دانشجوی پزشکی بود.

بسیار بسیار زن ساده رو به پایین.میتونم بگم چهره‌اش واقعا روفرم نبود اما عجیبه داییم اون زمان قبولش ک ...

من هم چهرم خوبه، هم تحصیلات و موقعیت اجتماعیم 

تازه خانواده ی اون هم خیلی اوکی نیستند از لحاظ شخصیتی

عزیزم منظورم این بود که مهم نیس روح زن زنانه است یا مردانه اینا وقتی زن رو به دست بیارن مثل یه ملک ب ...

انرژی زنانه هم دقیقا همینه، کاری میکنی که مرز گذاری بشه تو رابطه و کسی به قول خودت ملکت نکنه.