2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 7380 بازدید | 169 پست

شما خودت شان خودتو پایین آوردی 

از همون روز اول مثل غریبه رفتار میکردین 

وظیفه شما نیست ترشی درست کردن و.... سرویس دادن 

هر کس زایمان کرده خودش میدونه 

پدر بچه براش مستخدم بگیره 

همیشه خودتونو بالاتر از همه بدونین 

تا بقیه هم همینقدر احترام بذارن به شما 

من بعد در حد سلام علیک رابطه داشته باشین 

نوکرش که نیستید 😑

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نمی‌دونم اینا رو میگید کاربران حرص بخورن..خب عزیزم حریم داشته باشید .یعنی چی بچش صبح تا شب اونجاست.یعنی چی ترشی براش درست میکنم .وقتی قدر شناسی نیست باید زودتر زندگیت رو دستت میگرفتی.نمیزاشتی آنقدر با هم قاطی بشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور هیچی نگفتی زده دهن بچه رو پر خون کرده .جاتون عوض شده !!

😭😭مامانم نزاشت گفت مادرش اینجاس زائوهست اتفاقی میفته میمونیم تودستشون ولی قسم خوردم نزارم بچه بیاد

جرا بايد مبلش را تميز كني بچه نگه داري  ترشي بنداري واسش كارگر شخصيش هستي ؟از اين به بعد خودت راجمع كن حرمت خودت را نگ دار تا ديكرون هم بهت احترام بزارن .اخلاقت با بچه داداشت عوض نشه  واسه زن داداشت مثل خودش  رفتار كن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

خب چرا خودت اجازه دادی به این کار؟

نه برو کمکش 

نه بذار بچش بیاد 

بچش رو بفرسته خونه مامانش 

از امروز بچه اومد بگو عمه برو بالا من جایی کار دارم 

در هم دیگه باز نکن 

به زن داداش و داداشت هم واضح بگو که من نمیتونم از بچه دیگه ای مراقبت کنم برای کمک هم نمیام 

میخوان قطع ارتباط کنن؟بکنن مهم نیست 

شما مسئولی مقابل ارامش همسرت و بچه هات 

نه اون خانواده که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

😭😭مامانم نزاشت گفت مادرش اینجاس زائوهست اتفاقی میفته میمونیم تودستشون ولی قسم خوردم نزارم بچه بیاد

من بودم کاری به زائو بودنش نداشتم به چه حقی دست رو بچه م اونم جلوی مادرش بلند میکنه حداقل مادرت میرفت یه چی میگفت چه خانواده ساده ای گیر بعضی دخترا میفته

خوبی که بیش از حد بود

نادان خیال بد کند

انقدر زیادی بهش خوبی کردی...هوا برش داشته

واسچی انقدر از ارامش خودت و بچه ات زدی بخاطر اون.

همجا حریم داره...ادم حتی به خواهر خودشم این اجازه رو نمیده دم به ساعت تو خونش ولو باشه

اینکه زنداداشه!

از این به بعد درست باهاش رفتار کن

رفت و امد زیاد نکن...سر سنگین باش...بگو بخند زیادی نکن....هرجا کمک خاست بدو بدو نرو....

نمیگم قطع رابطه کن ولی حریم بزار واسه خونه ات.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یا ابلفضل چقد ریلکسی 

من سر‌پسرم با هیچکس رو در وایسی ندارم 

کسی اذیتش کنه ولو بابای بچه حسابش یا کرام الکاتبین 

چون مسئول اون بچه منم 

چرا نرفتی باش دعوا کنی 

اصلا شاید بچه ها الکی بگن

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره