2777
2789
عنوان

حق با کیه پدر نفهم یا مادر نفهم تر

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 36 پست
می‌خوام بگم این آدمی که میخوای باهاش ازدواج کنی. و مادرتو اینقدر نفرین می‌کنی اونقدر ارزش نداره

اتفاقا داره

وقتی شما منو نمیشناسی و خبر از هیچی نداری چطوری قضاوت میکنی؟

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیفاخب الان چاره چیه؟ من گفتم ب درک بذا بیادتو اهمیت ندی بهش خودش خار میشه

عزیزم گفتنش اسونه ولی این رفتارها روی هم تلنبار میشه ادم رو از درون میسوزونه دست خودشم نیست نمیتونه حرص نخوره.شما هم این وسط حق داری ارامش میخوای ولی بدون بخش اعظم حال و روز الان مادرت به خاطر رفتارهای پدرته

عزیزم گفتنش اسونه ولی این رفتارها روی هم تلنبار میشه ادم رو از درون میسوزونه دست خودشم نیست نمیتونه ...

بنظرت الان رنگ بزنم بابام حرف بزنم باهاش ؟

چطوری اصن شروع کنم

باباک از بحث خبرنداره

اون غریبه نیست.از خودمونه و باهم راحتیمقسمت خود زنیشو نگفتم.

کاری به اینکه چی گفتی چی نگفتی ندارم گفتن مسائل درون خانواده اصلا به نامزد یا شوهر یا اقوامش درست نیست.اینو بعد ها هم آویزه گوشت کن به عنوان یه پند ازیه دوست مجازی

کاری به اینکه چی گفتی چی نگفتی ندارم گفتن مسائل درون خانواده اصلا به نامزد یا شوهر یا اقوامش درست نی ...

اینو بله میدونم

چون مراسم مشترکی بود و ب اونم مربوطه گفتم بهش وگرنه هرچیزیو نمیگم

اره ک قانعش کنم بگم زنت اینطوری کرد داره گند میزنه ب زندگیه من بخاطر لج کردنت

بدتر میشه به نظرم میاد یه دعوای دیگه هم باز با مامانت راه میندازه.

فعلا مامانتو اروم کن بهش حق بده که ببینه شما هم درکش میکنی بعدشم بگو مثلا عمه اگه نیاد خانواده نامزدم حرف درمیارن و جلوی اونا خوب نیست و این صحبتا

بدتر میشه به نظرم میاد یه دعوای دیگه هم باز با مامانت راه میندازه.فعلا مامانتو اروم کن بهش حق بده که ...

نمیدونم

منم همه اینارو دیشب گفتم بهش