2777
2789
عنوان

یه موضوعی سرکار ناراحتم کرده

124 بازدید | 12 پست

من کارم تو رستورانه

و اونجا همه پرسنل دختر و پسرای جوون و همسن سال هستیم

بعد همه پسرا اونجا رو بقیه دخترا کراش دارن یعنی همشون یکی رو دارن که خوششون میاد ازش درحالیکه باهم تو رابطه نیستن اما باهم میگن میخندن پسرا براشون خوراکی میخرن

اما من اونجا تنهای تنهام مثل همیشه نه کسی از من خوشش میاد نه هیچی 

هرچی به دلیلش فکر میکنم نمیفهمم چرا همیشه اینجوریه

از لحاظ ظاهری بخام بگم تنها ایرادی که دارم پوست سبزه و جوش دارمه

از لحاظ اخلاقی خیلی خیلی آرومم و همه میگن همیشه یه غمی تو چشاته

نمیتونم مثل بقیه دخترا بگم بخندم برقصم

بقیه دخترا لباس های مختلف میپوشن آرایش میکنن میرقصن اما من همیشه یه گوشه ایستادم و به اونا نگاه میکنم

انگار غم لعنتی منو ول نمیکنه

بعد امروز همکارم باورش نمشد من18 سالمه گفت فکر میکردم 30 ب بالایی

خیلی ناراحتم که هیچکس دوسم نداره همیشه انقد ساکت و ارومم بود نبودم برا کسی مهم نیست 

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستی بیشتر اوقات پسرها همون دختری و میخوان که خیلی مثل بقیه دختر های دیگه نیست بیشتر دختر های و میخوان که ارزشمند هستن مثل شما فقط پسرا جرآت نمیکنن برای این دخترا جلو بیان میترسن پس زده بشن و گرنه عاشق این دخترا هستن

میدونستی بیشتر اوقات پسرها همون دختری و میخوان که خیلی مثل بقیه دختر های دیگه نیست بیشتر دختر های و ...

درسته خیلیا اینو میگن

اما منم یه دخترم دلم از این جور توجه ها میخاد

دلم میخاد یکیم منو دوست داشته باشه 

اینکه پسرا بهت توجه نمیکنن برات مهم نباشه،اما اینکه به خودت برسی رو در الویت قرار بده،نمی‌دونم چرا و ...

دقیقاً من بخاطر خودم رفتم سرکار کع بتونم به خودم برسم یکم از فضای غمگین خونه دور بشم

لطف داری❤

درسته خیلیا اینو میگناما منم یه دخترم دلم از این جور توجه ها میخاددلم میخاد یکیم منو دوست داشته باشه

چرا فکر می‌کنید پسرا وقتی با یه دختر هستن دوستش دارند دخترا هستند که به پسرها اجازه میدم به راحتی ازشون لذت ببرند 

منم تنها چیزی که منو غمگین می‌کنه همینه... خب ببین ایراد تو پوست سبزه نیست دوست جوش دار هم نیست ایرا ...

ارع واقعا چون دخترا اونجا هم بعضیاشون سبزه ان بعضیا جوش دارن ولی بهشون توجه میشه اما من آروووم

وای کاش میشد منم حرف بزنم مثل بقیه

باورت میشه هفته اول همکارام فکر کردن من لالم

چرا فکر می‌کنید پسرا وقتی با یه دختر هستن دوستش دارند دخترا هستند که به پسرها اجازه میدم به راحتی از ...

وای دقیقا 

یعنی یه پسری اونجا هس با دوتا دختر دوسته بعد رو یه دختر دیگه هم کراش داره وای اصلا یه وضعیتیه

تو هیچیت نیس فقط اعتماد به نفس نداریو پسرا اکثرا دخترای شر و سیطون میپسندنگذشت دوره ای که بگن اسن سر ...

اعتماد به نفسم که زیر خط فقره

وای اره اسن دخترای شیطون خیلی خوبن

شانس من من انقد ارومم

وای دقیقا یعنی یه پسری اونجا هس با دوتا دختر دوسته بعد رو یه دختر دیگه هم کراش داره وای اصلا یه وضعی ...

چون خیلی از  دخترا برای اینکه جا نمونن به هر پیشنهادی بله میگن ، پسرها هم همون لذت آنی و میخوان ، بدونه هیچ زحمتی و هزینه ای