2777
2789
عنوان

حق با کیه پدر نفهم یا مادر نفهم تر

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 36 پست

مقصر پدرته عزیز نه مادرت مادرت ضعیف شده و پدرت مستبد و خود رای و مشخص مامانت با مبحث تیکه آشنا نیست و گرنه دعوت میکرد و تیکه بااارون میکرد ک من خوبم گفتمت داداشت میخواست خودت تنها بیای حالا گفتیم شوهرتم بگیم شعور خودمونو رسونده باشیم بلخره همه نفهم نیست با مسئله تیکه اشناش کن جا این حرفا خودش اروم میشه بعدم فامیل بابات سگ محل کنه بسشونه 

مقصر پدرته عزیز نه مادرت مادرت ضعیف شده و پدرت مستبد و خود رای و مشخص مامانت با مبحث تیکه آشنا نیست ...

عزیزم بحث اینه مادرم نفهمه

فقط داد زدن و خودزنی بلده زنیکه بی لول 

وگرنه من همه اینارو گفتم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بحث اینه مادرم نفهمهفقط داد زدن و خودزنی بلده زنیکه بی لول وگرنه من همه اینارو گفتم

چون زورش به هیچ روش دیگ ای نمیرسه جز اینکه ترحم بگیره تیکه انداختن یادش بده بگو زورت ب بابا نمیرسه حالش اینجوری بگیر بهتر از دعوت نکردنشم حالش میگیره مثل سیلی میمونه تیکه که تو میزنی ولی طرفت نمیتونه بزنه چون انگار با دست خودش خودشو زده 

اره خبنمیدونم الان زنگ بزنم بابام یا ندیشب بحثمون بود بابامم خبرنداره

خودت بهتر می‌شناسیش اگه حدس میزنی فایده ای داشته باشه امتحان کنیم با زبون خوش بهش بگو 

عمت هم واقعا کارش بد بوده اینجوری هم کار خودت پیش میره هم یه انتقامی از اون میگیری 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم