2777
2789
عنوان

دوست داشتن فقط بخاطر رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
مردا دیگه عقلشون همینقدربیشتر قد نمیده .دیگه فکر مبکنند اوج احساسات یعنی رابطه.رابطه یعنی اوج دوست د ...

وقتی میگه دوست دارم همون لحظه ای هست که میخواد رابطه داشته باشه یا شبش میخواد رابطه داشته باشه.

یعنی توی پریودی دیگه کسی نمیگه دوست دارم

من شوهرم با کلمه دوستت دارم عجین نیست تا پیامک تو پست پشت گوشی میگه خانم منم همینجوررررر باستیکر قلب:)))

صد بار گفتم خب بگو دوستت دارم میگه عاقا منم همینجور:)۱۱ساله ازدواج کردم.باحاله بالا خونه داده اجاره راحته:)البته دوست داشتنش خیلی برام ثابت شده س با محبتای غیر مستقیمش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا دیگه عقلشون همینقدربیشتر قد نمیده .دیگه فکر مبکنند اوج احساسات یعنی رابطه.رابطه یعنی اوج دوست د ...

جدی میگی؟ یعنی راهی نداره؟

فکر میکردم چون من هیچ نکته مثبتی ندارم که باهام باشه ولی رابطه نخواد.

میدونی حس میکنم یک وسیله و یا یک ابزار برای رابطه ام.

تا وقتی پریود باشم مثل یک ابزار ، میرم توی انباری.

وقتی پریودی تمام میشه، دوباره منو از انباری میاره بیرون

جدی میگی؟ یعنی راهی نداره؟فکر میکردم چون من هیچ نکته مثبتی ندارم که باهام باشه ولی رابطه نخواد.میدون ...

یه دوستی می گفت مردها یاد نگرفتن و بلد نیستن محبت کنن و محبت هاشون چپکیه

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

من شوهرم با کلمه دوستت دارم عجین نیست تا پیامک تو پست پشت گوشی میگه خانم منم همینجوررررر باستیکر قلب ...

منم شوهرم همون دوست داشتن هم تا حالا نمی گفت.شاید بگم یک سالی هست میگه.

تازه شاید باورت نشه، ۱.۵ سالی هست که اسمم گاهی صدا میکنه..قبلا اسمم هم نمی گفت.

یعنی منو با اسم صدا نمیزد

منم شوهرم همون دوست داشتن هم تا حالا نمی گفت.شاید بگم یک سالی هست میگه.تازه شاید باورت نشه، ۱.۵ سالی ...

مردا همینن.بخدا ابن فیلما الکیه تو حلق همن هی مبگن دوستت دارم تهشم خیانته.حدااقلش از ما ناب و اصله

آیا من هیچ جاذبه دیگه ای ندارم که ختم نشه به رابطه؟

اسی خودت وقتی ازدر میاد تو میپری بغلش بوسش میکنی میگی عشقم خسته نباشی؟ یه چایی میاری بشینی پهلوش و براش قربون صدقه بری؟ عزیزم مردها زیاد بلد نیستن به زیون آوردن احساسات و عشقی که دارن شما باید آموزش بدی و ازش بخوای

سلامتی و خوشبختی دخترم