2777
2789
عنوان

خانواده خواستگارم اصرار دارن سنتی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 31 پست
عزیزدلم هرچه قسمت تو باشه از کنارت نمی‌گذره هر چیزی ب وقتش ، شماهم عزت و اعتماد بنفس خودت رو حفظ کن ...

ممنون بابت دعای خیرتون. راستش به حدی اعتماد به نفسم داغون شده که تصمیم گرفتم همه خواستگارا رو به این شکل رد کنم یعنی تو موقعیتی می‌ذارم که خودشون نه بگن و اصلا به مرحله خانواده نرسه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت خیلی میبینم نظرات هردمبیل و بدون فکر کاش این مدلیا اصلا کامنت نزارن به این فکر کنین که آینده ...

دقیقا 

تو تاپیک پست کسی رو دیدم که میدونم ترک تحصیل کرده چون علاقه ای مثلا به تحصیل نداشته و رفتار های ناجالبی ازش دیدم و سنشم کمه که امیدوارم اینو نخونه ولی اعصابم یه لحظه بهم ریخت که میان راجب زندگی یک عمر یک نفر اینطوری با احساسات و هیجانات بچگانه نظر میدن .

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

کاش میشد دوطرفه عکسی چیزی بفرستن

شک نکنید فقط عکس منو میگیرن خودشون عکس نمیدن 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

متوجه هستمحرفم اینه که حق دیدن همدیگه برای دختر و پسر در جلسه اول باید یکسان باشهاین روش های زمان با ...

درسته بعضی خانواده ها از پسرشون میپرسن و مدلی می‌پسندی بعد میرن میبینن و به پسرشون میگن اینطوری بخاطر اینه که یوقتی از نظر احساسی یا هرچیزی درگیر نشن و خیلی اتفاقی دیگ معلومه اونا هم خانواده براشون مهمه

می‌خوام به معرف بگم اگه خیلی اصرار دارن اول خواهر آقا پسر منو ببینن تشریف بیارن محل کارم اونجا ببینن ...

میتونی به خواهرش پیام بدی و بگی:

سلام بر شما، ممنون از لطف و توجهتون.

با توجه به مشغله و شرایطی که دارم، اگر اصرار بر آشنایی اولیه به روش سنتی هست، پیشنهاد می‌کنم در یک محیط عمومی مثل کافه یا حتی محل کارم، به صورت کاملاً محترمانه و کوتاه، بنده رو ببینند.

متأسفانه به دلایل شخصی، تمایلی به برگزاری مراسم سنتی خواستگاری در منزل ندارم.

امیدوارم درک بشه

درسته بعضی خانواده ها از پسرشون میپرسن و مدلی می‌پسندی بعد میرن میبینن و به پسرشون میگن اینطوری بخاط ...

بله خانواده منم اینجوری هستن اتفاقا و من اینو بد نمی‌دونم واقعا 

ولی من تا الآن هر خواستگار سنتی اومده رفته دیگه پشت سرشو نگاه نکرده دیگه دلم نمی‌خواد جلو خانواده سبک بشم برا همین گفتم اول من و آقا پسر صحبت کنیم که دیگه به مرحله خانواده نرسه 

ممنون بابت دعای خیرتون. راستش به حدی اعتماد به نفسم داغون شده که تصمیم گرفتم همه خواستگارا رو به این ...

عزیزم اینم اشتباهه فرصت هاتو نسوزون هرچه صحبت کنی با خواستگار تجربه خودت بیشتر میشه ، جلوخانوادتم بگو من اصلا نپسنیدم تا یوقت حس بدی بهت دست نده انشاالله قسمت خوبی نصیبت بشه 

میتونی به خواهرش پیام بدی و بگی:سلام بر شما، ممنون از لطف و توجهتون.با توجه به مشغله و شرایطی که دار ...

بله اینم خیلی خوبه. اتفاقا دنبال این بودم که دقیقا چی بگم 

عزیزم اینم اشتباهه فرصت هاتو نسوزون هرچه صحبت کنی با خواستگار تجربه خودت بیشتر میشه ، جلوخانوادتم بگ ...

فدات عزیزم 

درسته بعضی خانواده ها از پسرشون میپرسن و مدلی می‌پسندی بعد میرن میبینن و به پسرشون میگن اینطوری بخاط ...

تو خواستگاری برای یه انتخاب درست باید چهره،ظاهر،اخلاق و نحوه برخورد هر دو نفر بررسی بشه

و این رو فقط خود دختر و پسر میتونن بررسی کنن 

چون ملاک ها و معیار های آدما همیشه ثابت نیس

در ثانی اگر قراره که در جلسه اول چهره و ظاهر دختری مورد بررسی قرار بگیره پس جنبه عدالت حکم میکنه که ظاهر پسر هم مورد بررسی قرار بگیره..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
سوالی داشتید در خدمتم

فدات عزیزم همین متنی که نوشتی عالیه همینو به معرف میگم