2777
2789
عنوان

بچه هااا کمکککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
عزیزم چند بار امتحان کن وقتی یک روز جوابه فرداش که هم امتحان که قشنگ ضد عفونی بشه هم اینکه سرکه بزن ...

بعد قرص چی بخورم؟برم داروخونه قرص عفونت قارجی بگیرم؟چون خیلیا میگن عقونت قارچیه که اینجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی عزیزم چیزی نیست نترس توی اطرافیان مشکل شما رو داشتن چند وقته اینطوری میشی؟؟ دقیق از خودت اط ...

نه شده خارش اینا داشتن ولی اینجوریشو نمیدونم

والا چن ماهی میشه دقیق نمیدونم اولش بشدت خارش داشتن‌جوری که شبا هم نمیزاشت بخوابم رفتم دکتر قرص داد نصفه خوردم نزاشتن درس یخورم گفتن ضرر داره خوب شده بود ولی بعد قطعش برگشت چن وقتی اونجوری موندم موقع رابطه بشدت سوزش داشتم حتا بعد رابطه موقع ادرار میسوخت خارش داشتم نتونستم تحمل کنم رفتم دگتر همون قرصارو اونم داد ولی دیگه اثر نکرد بااینکه کامل خوردم بازم همون علائما چن وقت پیش رفتم داروخونه گفتم باز همون قرصارو داد گفتم قبلا خوردم گف دوباره مرتب بخور یه ژل شستشو هم داد پصرف کردم خوب نشدم  چن ساعت میش حس کردم کشاله رانم یکم قرمزه میسوزه اهمیت ندادم الان نگاه کردم دیدم عین سوختگی هس ولی تواین هوا که نمیسوزه از چت جی پی تی هم مرسیدم گفتم احتمالا عفونت قارچی داری و چون درمان نشده زده به اونجاها قارچ دراومده منم تاحالا قارچ درنیومده بود جاییم نمیدونستم اصن چه شکلیه ولی ملتهبه قرمز و میسوزه تاحالا اینجوری نشده بودم راهای خونگی هم انجام دادم جواب نمیده

بخاطر سوزش ادرار بعد رابطه و هنگام رابطه و خارش و اینا اینجاهم پرسیدم گفتن عفونت قارچیه تو گوگل یا هرجا طدم نوشت عفونت قارچیه

ولی من فقط قرص عفونت باکتریایی دادن خوردم بنظرتون الان برم قرص عفونت قارچی بگیرم؟یا چیکارکنم توروخدا بگسن کلافه شدم

نه شده خارش اینا داشتن ولی اینجوریشو نمیدونموالا چن ماهی میشه دقیق نمیدونم اولش بشدت خارش داشتن‌جوری ...

ببین عزیزم این ی چیز طبیعیه و هممون به ی شکلی این تجربه رو داشتیم 

رابطه جنسی با شوهرت داشتی این اواخر؟؟

ببین میری حمام یکم حنا خیس کن و بکش به خودت و رونت بذار پنج دقیقه بمونه و بشورش 

فرداش برو حمام و ی تشت آب ولرم درست کن و بومادران دم کن و بشین توش از مادرت هم بپرس که از این چیزای سنتی چی بهتره انجام بدی ، باورکن اثر داره

ببین عنبرالنسا معجزه میکنه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.