2777
2789
عنوان

من شدیدا توی مدرسه مشکل دارم و بهم گفتن همجنسگرا خواهش میکنم بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 89 پست

[QUOTE=399688702]و موضوع اینه که من از مدرسه زده شدم..من مدرسه نمیزم هر روز به بهانه های مختلف موقع برگشتن از مدرسه ه 

الکی داری به حاشیه ها فکر میکنی،که البته بخاطر اقتضای سنت هم هست

و موضوع اینه که من از مدرسه زده شدم..من مدرسه نمیزم هر روز به بهانه های مختلف موقع برگشتن از مدرسه ه ...

دبیرستان ادم کمتر مدرسه میرع مخصوصا دوازدهم

شما بچسب بع اینده و درست بقیه ولش.. 

بگرد دنبال کسی که باهات دوست بشه با اون رفاقت کن ماهم میرفتیم مدرسه یک سری بچه ها خیلی خرکی باهم مشکل داشتن دلیلشم مشخص نبود/: 

(البته برای درس خوبشون بود) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دروغای پشت سرت زیر سر همین آدمهحسوده

واقعا میدونی موضوع چیه وقتی تو حتی با کسی ارتباط آنچنانی نداشتی حتی وقتی بهش نگاه میکنی لبخند هم میزنی اما اون یکجوری نگاه میکنه نشون دهنده چی هست

بعد این ها به همه چیز گیر میدن اخه من پدر مادرم باهام اینطوری رفتار نمیکنن 

مثلا میکن چرا موهات اینطوریه چرا باهات رو بهم میچسبونی و چرا دست به سینه وایمیستق

و موضوع اینه که من از مدرسه زده شدم..من مدرسه نمیزم هر روز به بهانه های مختلف موقع برگشتن از مدرسه ه ...

برو ورزشای رزمی یاد بگیر کسی جرات نکنه زر بزنه برات 😁

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

حتما ب درست و قیافت یا هر چیز ک باعث شده اینجور بیشعوری کنن اونا مریضن ولشون کن هیچ وقتم نترس ازشون ...

من با کسی کاری ندارم میرم درسم رو میخونم برمیگردم به من چه..کسی جلو روی من صحبت کنه من محترمانه جوابش رو میدم اما وقتی یک نفر انقدر بیشعور باشه که پشتت حرف بزنه که دیگه واویلا

اذیت شدن داره مگه؟من که رو ندادم کسی جرات کنه صداشو واسم بالا ببرهفقط میرینم بهشون

من نمیخوام وارد تنش بشم..وگرنه اگه بخوام اون روم رو نشون بدم که دختره باید افسردگی بگیره

من با کسی کاری ندارم میرم درسم رو میخونم برمیگردم به من چه..کسی جلو روی من صحبت کنه من محترمانه جواب ...

پشت سرت همون جا بزا بمونه ول کن اسودع باشو برو مدرسه فک کن هدفت اینه هروز جلو اینا وایسی تا قوی تر بشی 

کم نیار برو مدرست تو نری اونا خوشحال میشن برو با ۲۰تایی که میگیری همشونو بسوزون 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

من نمیخوام وارد تنش بشم..وگرنه اگه بخوام اون روم رو نشون بدم که دختره باید افسردگی بگیره

دیگه خود دانی

همین دو سال پیش تو مدرسه یه دختره فحش بده داد بهم 

منم خوابوندمش رو میز مثل سگ زدمش

تو هم یه بار یه زهر چشمی ازش بگیر که دیگه زر نزنه

پشت سرت همون جا بزا بمونه ول کن اسودع باشو برو مدرسه فک کن هدفت اینه هروز جلو اینا وایسی تا قوی تر ب ...

بخدا من نصف تایم هایی که برای درس خوندن میزارم اون ها برای پسر بازی میزارن 

به منم ربطی نداره مگه قراره من در اینده آسیب ببینم 

اما د اخهههههه‌

دیگه خود دانیهمین دو سال پیش تو مدرسه یه دختره فحش بده داد بهم منم خوابوندمش رو میز مثل سگ زدمشتو هم ...

🤏انقدر مونده اون روی سگم بیاد بالا

جدی اگه اون روی سگم بیاد پا میشم موهاشو میکشم کلی چک و فحش نثارش می‌کنم