2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 60 پست
ما هم همینطور شد ولی الان اون دیگه منو نمیخواد چندین بارم گفتم ولی اون دیگه دوستم نداره😭😭😭سره بچه ...

درکت میکنم ، از تراپیست کمک بگیر ، هر چند معجزه نمیکنه اما زخمت رو یکم بهبود میده 

مشاور هایی که رفتیم گفتن ذهنش بیمار و روی رفتارش کنترل نداره همین ترسم رو بیشتر میکنه چون بی دلیل رف ...

وای ببین توروجون عزیزترین کست هیچوقت بهش برنگرد دقیقا خصوصیات همسر منو گفتی ،دیوونه آن میکنه بخوای با اینجور آدمی زندگی کنی پیرت می‌کنه من هفت ساله هر روز میگم ای کاش تو نامزدی که به هم خورد دوباره برنمیگشتم به این آدمی که خودمم میدونستم رضوانیه و مریضه ،هر روز آرزو مرگشو دارم تا منم یه نفس راحت بکشم توروقران خودتو ننداز تو زندان و اسیر این آدم بیخود نشو گول حرفاشو نخور چند وقت دیگه همش خداروشکر می‌کنی بابت اینکه با اون نرفتی زیر یه سقف توروخدا گوش کن به حرفام چون حس میکنم دارم با هفت سال پیش خودم حرف میزنم 😔😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ببین توروجون عزیزترین کست هیچوقت بهش برنگرد دقیقا خصوصیات همسر منو گفتی ،دیوونه آن میکنه بخوای ب ...

بمیرم برای قلبت عزیزم شاید به خاطر همین هم هنوز نتونستی رابطه قبلیت رو فراموش کنی

نمیدونم چرا هر چی طرف سمی تر باشه آدم دل کندن ازش سخت تر میشه

ولی من توی تموم این شش سال حتی یک بار هم به فکر جدایی نبودم حتی وقتی فهمیدم روان پریش باز امید به خوب شدنش داشتم الان با خودم میگم اگه من درست رفتار کنم شاید اونم آرم تر بشه یعنی فایده ای نداره?

اصلا نمیفهمم چم شده حس میکنم خوابم

بمیرم برای قلبت عزیزم شاید به خاطر همین هم هنوز نتونستی رابطه قبلیت رو فراموش کنینمیدونم چرا هر چی ط ...

خدا نکنه دردت به جونم 🌹♥️نه منم با این چیزا خودمو گول میزدم که اره من درستش میکنم و من آرامش میکنم و .......ولی نه هرکس هرجور باشه تا آخر عمرش همون میمونه ،خودتو نندازی تو چاه خدانکرده خودتو گرفتار نکنی توروخدا عزیزدلم به فکر زندگیت باش تباهش نکن ،،منم میدیدم این خیلی سمه اما بیشتر جذبش میشدم تا اینکه کم کم دیدم دارم کم میارم دیدم دیگه اون آدم سابق نیستم دیدم ازم یه عصبیه روانی ساخته ،دلم برای نازنین سابق تنگ شده اون دختر در شر و شور پر از ذوق و شیطنت تبدیل شده به یه آدم افسرده ی عصبی ،،برای خودت ارزش قائل شو دختر خدا دوستت داشته که اینجا تموم شده 

خدا نکنه دردت به جونم 🌹♥️نه منم با این چیزا خودمو گول میزدم که اره من درستش میکنم و من آرامش میکنم ...

ممنون که راهنمایی کردید

دقیقا من هم از  برخی رفتار های سمی اون شخص توی وجودم اومده و خیلی منزوی و افسرده شده بودم یه جورایی خود واقعیم فراموشم شده یادم رفته کی بودم و چی دوست داشتم و چی از زندگی میخواستم

واقعا نیاز داشتم چند نفر بدون احساسی شدن بهم بگن چی درسته ، مرسی که تجربتون رودر اختیارم قرار دادید، انشالله خدا  به  زندگیت رنگ شادی و نور و امید ببخشه 💗

ممنون که راهنمایی کردیددقیقا من هم از برخی رفتار های سمی اون شخص توی وجودم اومده و خیلی منزوی و افس ...

الهی آمین ♥️ 😇 ممنونم قربونت برم من با تمام وجودم سعی کردم کمکت کنم و امیدوارم به حرفام گوش بدی و احساسی تصمیم نگیری،،انشالله همیشه خوشبخت باشی و زندگیت در از آرامشِ 

چی بگممن با اینکع باهاش صمیمی بودم الان بعد 2 سال بگه برگردم روم. نمیشه برگردم چون یک سالش التماس کر ...

متوجه نشدم دقیقا قضیه تون چی بوده ، برای چی باید از برگشتتون خجالت بکشید وقتی یه شخص دیگه برای شما ارزش قائل نبوده و رفته دور هاش رو زده دیده بهتر پیدا نمیکنه بعد برگشته

الهی آمین ♥️ 😇 ممنونم قربونت برم من با تمام وجودم سعی کردم کمکت کنم و امیدوارم به حرفام گوش بدی و ا ...

خدانکه قشنگم  ،  مرسی بابا دعا وهمدلی و همفکریتون

این دوستی براتون اذیت کننده نیست

نه 

کمک بخام حاضر هست

همیشه کنارمه

میخندونه منو

مرد زحمت کشی هست

مرد کاملی هست اما خب لیاقتش رو نداشتم حقم داره

حضوری هم بعد کات 2 بار دیدمش اما پنهونی

3 سال میشه کلن باهمیم

2 سال کات یک سال رل

هردو 16 سالمونه

نه کمک بخام حاضر هستهمیشه کنارمهمیخندونه منومرد زحمت کشی هستمرد کاملی هست اما خب لیاقتش رو نداشتم حق ...

چی بگم والا ، قضیه من با شما خیلی فرق داره ، ولی عزیزم خواهرانه بهت میگم خودت رو انقدر زود درگیر عشق و عاشقی و ارتباط با جنس مخالف نکن ، توی این چیزا خبری نیست الان تایم طلایی عمرت تایمی که باید خوب درس بخونی یا کسب مهارت کنی و بتونی جایگاه اجتماعیت رو ارتقا بدی متاسفانه ارتباط با جنس مخالف پیشرفتت رو کند میکنه 

چی بگم والا ، قضیه من با شما خیلی فرق داره ، ولی عزیزم خواهرانه بهت میگم خودت رو انقدر زود درگیر عشق ...

اول از همه درسی ندارم بخونم

دوم از همه عشق داریم تا عشق دیگه چنین عشقی نیست

گفتنش فایده نداره ولش موفق باشی

چی بگم والا ، قضیه من با شما خیلی فرق داره ، ولی عزیزم خواهرانه بهت میگم خودت رو انقدر زود درگیر عشق ...

درضمن هم جنس مخالف درمانم کرد

همین جنس مخالفت هوامو داشت

همین جنس مخالفت باعث پیشرفت تو زندگیم شد

همین جنس مخالف زندگیمو. پراز نور کرد و با رفتنش تاریک شد زندگیم