2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178223 بازدید | 1546 پست

اسی چیکار کرد؟ لطفا بهم بگید

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا تو این چند ماه با همین طرز فکر زندگی کردم اما نمیشه در من نیست به مرحله جنون رسیدم

جنون وقتیه که سر پناه نداشته باشی

که هم خوابت (کنار دستت)‌ معتاد و دزد و ارازل اوباش باشن 

جنون وقتیه که شکمت گرسنه باشه و مجبور باشی به هرررر کاری تن بدی...

خدا لعنننتتتتت کنه اون شوهر ح.روم زاده و بیشرفتو 

ولی وقتی واقعا جایی نداری حداقلش اینه که بمونی تو زندگی و درو روش ببندی و فقط خرجی تو و بچه هاتو بده حداقلش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اره بچه هام بزرگن ولی فعلا دانش آموز هستن درسشون هم خوبه میگم درسهاشون بخونن شاید به جای برسن مثل خ ...

عزیز دلم، ایراد که نمیشه گفت. خدارو شکر تو اون شرایط خونه، بچه هات خوب درس میخونن. کوتاهی از این نظر که اینهمه سال تحملش کردی. شاید کسی دیگه بود با این خصایصی که تو تاپیکتون از همسرتون گذرا اشاره کردید  خیلی وقت پیش تموم کرده بود. نمیدونم در چه حد اخلاق و رفتار نابهنجار و....همسرتون داره؟؟ 

عزیزم به نظرمن هر شب و روز بذار صوت سوره بقره داخل خونت پخش بشه و هر روز یا هروقت شوهرت میادخونه بهش آب متبرکه بده بخوره و هر روز سوره نور بخون به نیت شوهرت و به پارچ آب خونه بدم و به نیت اینکه اون زن هرزه از زندگیت بره بیرون هر روز روزی دوبار زیارت عاشورا بخون و به امام حسین متوسل شو معجزه اش رو می بینی ویکی از فواید دیگه اش این هست هر دعا و طلسم بدی رو باطل میکنه فقط نیت کن و بخون و سوره مسد رو بنویس و همیشه همراهت باشه برای اینکه شوهرت به زن دیگه ای میل نمی کنه و روزی ۹ بار سوره کوثر رو به نیت رفتن و دور شدن اون زن از زندگیت بخون ببین اینایی که میگم فوق العاده هستن حتما حتما حتما امتحان کن و نمازت رو سروقت بخون و اینکه روی اخلاقتم کار کن سعی کن شاد باشی و روحیه ات رو نبازی  کلیپ خنده دار نگاه کن  آهنگ بذار با بچه هات هر روز برو پیاده روی پارک ،ورزش کن و... به خودت و بچه هات برس در ضمن حتی اگر شده پول قرض کن کار راه بنداز  از گوگل سرچ کن سوسیس کالباس ناگت خونگی درست کن بفروش شمع درست کن پاکت نامه ،انواع ادویه خانگی یا غذای خانگی برو داخل کارخونه کارگاه یه نمونه ببر سفارش بگیر سبزیجات خشک شده سبزی خوردن پاک شده و خورشتی ببرسوپر مارکت بفروش انواع تل مجلسی که با نگین درست میشه یا کش مو داخل گوگل سرچ کن یادبگیر ، شکلات خونگی و..... خیلی کارها میتونی توخونه انجام بدی و ببری بیرون به مغازه دارها بفروشی یا می تونی بری حرم با خادمان حرم صحبت کنی و شرایطت تا برای شغل و ... کمکت کنن و بین اونا خیر خیلی زیاد هست مطمئنم کمکت می کنن ببین عزیزم بمون و بخاطر اول خودت بعد بچه هات بمون و قوی شو باید قوی شی راه دیگه ای نداری یه شغل داخل خونه راه بنداز مطمئنم می تونی من یه خانم میشناسم از همین ادویه خانگی و .... شروع کرد با مبلغ پایین الان کارش گرفته کانال زده حتی خرج کل خونش میده کلی طلا خریده کلی به خودش میرسه به بچه هاش میرسه خیلی درآمد داره بخاطر خودت شروع کن بمون و بساز نه اینکه بمونی و بسوزی فقط یه کار رو شروع کن و ادامه بده 

عزیزم به نظرمن هر شب و روز بذار صوت سوره بقره داخل خونت پخش بشه و هر روز یا هروقت شوهرت میادخونه بهش ...

شما چقدر مهربونی وقت گذاشتی  اینهمه تایپ کردی   حتما خدا خیلی دوست داره گلی

اسی جان یک کاربری به شما پیشنهاد داد خاک قبرستان بپاشی و مواظب باشی پشت شوهرت نباید ‌پاشیده بشه ا ...

نفهمیدم چی گفتید؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خدایی نکرده تو اگه جای من بودی اینطور زندگی میکردی !!؟بدبختی اینه من هنوز ته دلم دوسش دارم😭😭😭برای ...

الهی تیکه تیکه بشه جلوت با اون هرزه خانوم

خدایاااااا داری میبینی دیگه همسر قانونیشه مثلا😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

میشه یکی جواب منو بده ی کاربر گفت قرص آسنترا 50 واسه افسردگیو حال بد خوبه. این درسته؟؟ بدون نسخه میدن؟؟من حالم از استاتر خیلی بدتره دیگه چند شب پیش ب خودکشی فکر میکردم این قرص تاثیری داره؟ 

درضمن وقتی کار کنی پول داری و پول داشته باشی قدرت داری میتونی حامی خودت و بچه هات باشی می تونی اینقدر از همه لحاظ به خودت برسی که شوهرت حسرتت بخوره بشی آرزوش و وقتی تو رو با اون زن مقایسه کنه به خاطر کاری که در حقت کرده خودش لعنت کنه  می تونی خودت و بچه هات با کمک وکیل از زندگی شوهرت بکشی بیرون پس فعلا شوهرت از ذهنت بنداز بیرون ببین چه کاری میتونی راه بندازی نه اینکه نقش یه زن شکست خورده و افسرده وعصبی و .... رو داشته باشی تو می تونی خودت حامی و پشتیبان خودت و بچه هات باشی فقط باید زرنگ باشی خودت جمع کنی اول سخت هست اما باید تلاش کنی عزیزم پول یعنی قدرت فراموش نکن پس بمون و زندگی خودت بساز  اگر خونه رو ترک کنی فرار کنی شوهرت می تونه خیلی راحت آبروت توی فامیل و محله و شهر و روستا ببره یا ببخشید که میگم مردم  هم خیلی راحت میگن با دوست پسرش فرار کرده میتونه ازت شکایت کنه شما کار اشتباهی نکردی پس هرگز خودت قربانی شوهر احمقت نکن حتی ذهن بچه هات نسبت به تو خراب کنه و زندگیت و بچه هات دو دستی تقدیم اون زن هرزه و همه جایی کنی که خدا میدونه چه رفتاری با بچه هات می کنه ببین اگر زرنگ باشی اون زن فقط زنگ تفریح شوهرت میشه و بعد گورش گم می کنه و میره فرق یه زن قوی با ضعیف این هست که زن ضعیف توی یه همچین موقعیت هایی یا خودکشی می کنه یا میره و راه رو برای اون زن همه جایی باز می کنه ولی یه زن قوی نه روی خودش و نقطه ضعف هاش کار می کنه و از هر نظر روی خودش کار می کنه و شوهرش به طرف خودش و بچه هاش میکشه ببین هیچ کس به کمکت نمیاد فقط خودت باید به خودت کمک کنی  و دست خودت بگیری وبالا بکشی بعضی از مردها بوی پول و زن خوشکل و خوش اندام به مشامشون برسه کلا رنگ عوض میکنن پس روی خودت کار کن بجای اینکه بچه هات بی مادر کنی و خودت رو بی آبرو تبدیل به یه زن پولدار و خوشگل و شاد و قدرتمند همه چی تمام شو که هر کسی آرزوش هست فقط راهت رو تغییر بده

شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

بشین سر جات فکر می‌کنی با رفته است درست میشه نه درست نمیشه پس بشین خونه ت