2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178417 بازدید | 1548 پست
از ضعیف بودن خودم بیزارم و اونم دیده که اینطور میتازونه دیده یه سکه مهرمه ترسی ندارم دیده خانواده ام ...

خودت برو دعوا راه بنداز، یا اگه دوستات یا آشنایان همراهی میکنن اونا هم ببر

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دختر خاله ت چیکار می‌کنه باهاش زندگی می‌کنه!؟

تازه سی چهل روزه پی برده به خیانت شوهرش قضیه دختر خاله من فرق داره اون اصلا عشقی به شوهرش نداره و شوهرش به خاطر کمبود عاطفه به سمت خیانت داره کشیده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه سی چهل روزه پی برده به خیانت شوهرش قضیه دختر خاله من فرق داره اون اصلا عشقی به شوهرش نداره و شو ...

شوهرش رو هم خیلی تحقیر میکرد چون روستایی بودن،الان هم. با اینکه میگه کلا شوهرمو نمیخوام ولی ازینکه بخواد با زن دیگه ای باشه تحملشو نداره،دوتا بچه نه ساله و پنج ماهه داره

شوهرش رو هم خیلی تحقیر میکرد چون روستایی بودن،الان هم. با اینکه میگه کلا شوهرمو نمیخوام ولی ازینکه ب ...

خانوادش اول گفتن طلاق بگیر بعد دیدن با دو تا بچه طلاق بگیره چکار کنه بچه ها آواره میشن بعدشم باید بشینه تو خونه آینه دق مادر پدرش بشه 

بخدا تو این چند ماه با همین طرز فکر زندگی کردم اما نمیشه در من نیست به مرحله جنون رسیدم

چرا نمیری زنه رو پیدا کنی یا درست حسابی حالیش کنی که زندگیت به گند کشونده یا بزنی دهن دوتاش سرویس کنی؟؟

چرا باید خودت یا بچه ها اواره شن

نه جا داری نه کسی رو داری نه پول داری..هیجی نداری کجا میخوای بری؟

فکر کن مرده تموم شده تو نشستی تو خونه کنار بچه هات. نگران خورد و خوراک شون نیستی نگران بی کسی شون‌نیستی

هیچ وظیفه ای در مقابلش نداری بشین‌مادری کن

بچه طفلک چه گناهی کرده؟ الان تو کلاس دخترم ی بچه طلاق هست ک هیچکس بالا سرش نیست روح و روانش نابوده ی معلم قبلی از کلاس بیرون اش کرد یه معلم دیگه قبولش کرد ولی هیچ بچه ای باهاش دوست نمیشه.چون نمیتونه با بچه ها ارتباط برقراز کنه از بس روانش نابوده

مسئول دوتا بچه ات هستی. باباشون بهت خیانت کرده این کار خودت هم خیانت ب دوتا بچه است.پناهگاه شون‌تویی همه چی شون‌تویی

نکن این کارو

خانم هایی که آوار میشین سر زندگی این و اون ببینین با یه هم جنس خودتون چیکار کردین که میخواد طفل شیرخواره خودش ول کنه بره آواره خیابونا شه

شماها مگه ذره ای وجدان ندارین

حتما باید خراب شین تو زندگی یه زن دیگه؟؟؟یه زنی که زندگیش رو بدنش رو وقت واعصابش رو خرج بچه همون حرومزاده ای میکنه که شما لذتش رو ببرین؟؟؟

لعنت بر شماهایی که نابودگرین به امید نابودی خودتون

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

تلخه که عمیقا حستو درک میکنم  ،تنها نیستی عزیزدلم ،راهی که میری رو خیلی رفتم بیرون از خونه شاید حس کنی از تحقیراش راحت شدی ولی دلتنگی برای جیگر گوشه هات نمیزاره آرامشی که دنبالشی رو پیدا کنی بازم همینجور روحو روانت داغون میمونه... میدونم خودت فارغ از مادر بودنت نیاز به همدمو همسر داری ولی قبول کن دنیا ناعادلانه پیش میره ... قبول شرایط خیلی بهت کمک میکنه قوی بشی ازین استیصال و درماندگی دربیای ..بچه هات رو نور امید زندگیت بدون تمرکزتو از شوهرت بردار و کامل بزار رو طفل معصومات که پناهشون تویی

نه جا داری نه کسی رو داری نه پول داری..هیجی نداری کجا میخوای بری؟فکر کن مرده تموم شده تو نشستی تو خو ...

خیلی درست میگن این خانوم ...به توصیه هامون که همه جوانبو میبینیم  توجه کن عزیزم