2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178442 بازدید | 1548 پست
اره پول بدم انگار مال منه...ماهی ده میده پول ندارم که بدم

و اینکه ایه ی ۹سوره حجر را هرروز هرچقددد که میتونی بخون به نیت دورشدن اون زن از شوهرت 

بهت قول میدم جواب بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گفت پنج ساله و شش ماهه

وای گناه دارن هنوز بچه هستن بخدا من شرایطم خیلی سختره تازه بچه هام هم ۱۵و۱۷ساله هستن دلم نمیاد صدسال تنهاشون بزارم بچه حتی ازدواج کنه باز احتیاج به والدین داره تا تکیگاهش باشن تا همسر وخانواده ش سواستفاده نکنن از بی کسیش تا نفس دارم پیششون میمونم هرچند سخت هم هست

نظر همه ما اینه که بری شکایت کنی و درخواست نفقه ، بقران راهش همینه ، بعدشم چرا خودتو اذیت می‌کنی ، ا ...

خب بدیش اینه که من بهش گفتم کلا برو تا نبینمت ولی میگه خونمه و اونی که باید بره تویی من هروقت دلم بخواد میام و هر وقت نخوام نمیام به تو هم ربطی نداره تو هیچکس من نیستی ...حس میکنم دیگه هیچوقت نبینمش اینجور اذیت نمیشم

خب بدیش اینه که من بهش گفتم کلا برو تا نبینمت ولی میگه خونمه و اونی که باید بره تویی من هروقت دلم بخ ...

خب بهش نگفتی حالا مثلا زن‌صیغه کردی چرا با ما اینجورمیکنی

پدرتو کشتم خبرندارم

شوهرت خودشیفته ست احتمالااااخودت و باهاش پیر نکنبپذیر یه مدت انگار هم خونه تههمین‌که نو این‌مدت تا و ...

اره خودشیفته ست چون تمام علائم خودشیفته ها رو داری برای بدست آوردن من نمیدونی چطور خودشو عاشق نشون داد اما یهو اینطور کرد دقیقا الان با همون زن هم داره اینطور رفتار می‌کنه ... من فعلا انقد حالم بده که حوصله هیچ کیسی ندارم 

اسی نمیدونم پیاممو دیدی یانه ولی به حرفم گوش کن همین فردا کمی خاک قبرستون برو بیار و با خاکستره توی ...

از متن پیامت اسکرین گرفتم و انجام میدم انشالله که جواب بگیرم

دوست عزیز

من بچه ندارم و مادر نیستم حس مادری ندارم و درکت نمیکنم درست

ولی بنظرم از اون زندکی برو عزیز

این زجر کشیدن حق تو نیست برو و زندکی تو بساز.

آره برو نگهداری از سالمند حداقل ی امیدی داشته باشی برای ساختن زندگیت اینجا فقط درده

امیدوارم پدر خوبی باشه و از بجه هاش درست نگهداری کنه

برو خودتو بساز قوی بگرد بجه هاتو بگیر 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
زنگ بزن اورژانس اجتماعییا بهزیستی صدای مشاوره ۱۴۸۰راهنماییت میکنن گلم..فقط خودت نتونستی طاقت بیاری ا ...

زنگ زدن اورژانس اجتماعی خانمه از حرفایی من انقد ناراحت حالم شد گفت میتونم بهزیستی برم حتی ادرسشو گفت فقط گفت اگه بری گوشیو ازت میگیرن و دیگه حق بیرون اومدن نداری میتونی این شرایطم تحمل کنی یجوری عملا مثل زندان

با بچه کوچیک داشتن هم میشه کار کرد ، یک شغل دستو پا کن و بزار هر دوشون رو مهد تا تایم کاریت تموم بشه

الان تو دیوار مشهد دیدم کار تمیز کاری منزل زدن فقط سه ساعت برای من خوبه اما نمی‌دونم پسرمو چه کنم دخترم مشکلی ندارم بابتش اما پسرم

و اینکه ایه ی ۹سوره حجر را هرروز هرچقددد که میتونی بخون به نیت دورشدن اون زن از شوهرت بهت قول میدم ج ...

فقط آیه ۹رو بخونم باشه از اینم اسکرین میگیرم و از فردا میخونم