2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 168837 بازدید | 1432 پست
ببین ضعیف نباش مردااز زن ضعیف خوششون نمیاد اینکه فرار کنم و... اون اگه دلش ب حال بچه میسوخت ک بخاطر ...

اره اون ذاتش خرابه 

بخدا هزار بار خواستم بیخیال شم نمی‌دونم کنه احمق چرا نمیتونم لعنت بهم که همچین کاری رو نمیتونم لعنت بهم که نمیتونم بیخیالش باشم وقتی اون بیخیالمه لعنت بهم که نمیتونم مثل خودش خراب و بی وجدان باشم 😭😭😭

هر موقع خواستی پیام بده 

هر موقع خواستی و دلت پر بود همین جا درددل کن ما گوش میدیم بهت 

گریه کن ولی ادامه بده 

خودتو سر یه مرد بیچاره و کثیف از بین نبر 

کاری که من کردم رو تو نکن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز تاکسی بگیر برو دنبالشون عکسی فیلمی بگیر ازشون. فقط خونتو ول نکن نرو به هیچ وجه. بعد تو مقصر م ...

چطوری مقصر میشم مثللا میگه من خیانت کردم که از خونه خارج شدم!؟خب آخه خانواده ش خبر دارن اما فامیلاش چیزی نمیدونن

برات مهم نباشه شرایطت تو الان اینه فرض کن مرده با حوری بهشته می تونی چکار کنی؟؟زندگیتو بکن و غم نگیر ...

همش نشستم میگم خوب همچین کار بدی باهام کرده حتی قرانو قسم خورده به امام حسین قسم خورده چرا هیچ چیزی نمیشه تا حداقل دلم آروم بشه واقعا موندم پس کارما که میگن کو کجاست

چطوری مقصر میشم مثللا میگه من خیانت کردم که از خونه خارج شدم!؟خب آخه خانواده ش خبر دارن اما فامیلاش ...

دنبالش نرو ولش کن 

فکر کردی مدرک جمع کنی با کسیه به نفعت میشه ؟؟ نه 

میگه صیغه کردم و تمام 

اونو ولش کن تمرکز رو خودت 

تو خانمی بزرگی محترمی 

حفظ کن خودتو 

تلاش کن و خودتو و بچه هاتو نجات بده

شوهرتم معتاده طولی نمیکشه همین خونه مستاجری رو هم از دست بدی و تمام 

پس تا وقت داری عجله کن 

همین امروز برو روانپزشک 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اسی جان خیلی برات ناراحتمفقط یه توصیه دارم ، ‌زود تصمیم نگیرحالا که همچین غلطی کرده، الان بری یا چند ...

خب چه کنم!!؟انقد تو این ماه ها گفتم میرم که دیگه انگار شوهرم عادت کرده و می‌دونه آدم رفتن نیستم بیشتر میتازونه 

اسی من رفتم عدم تمکین زده برنگرپم بدیختم میاخوام پس برم شهر شوهرم زنگ بزنم کلانتری بگم از خونه بیرونم کرده نامه کلانتری بگیرم برگزدم تو هم همینکارو کن و برو مگرنه تمکین میزنه بیچاره میشی الان شوهر من تمکین زده طلاقم نده 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

تو اشتباه میکنی میخای بری کجا چیکار بی سرپناه بازم سرشکسته میشی دلتنگ بچه هات میشی شوهرتم می‌ره کلی ...

همه به اتفاق میگن بمون من دلم شکسته من تنهام من خستتتتته ام چرا خدا کمکم نمیکنه من حالم بده شاید بهترین راه خودکشی باشه اونموقع دیگه کسی نمیگه رفته حتما کاری کرده میگن شوهرش چیکار کرده که خودشو کشته

تو نمیتونی ب دوستی رفیقی کسی دیگ بگو برات تعقیبش کنه بعد اون زنه رو گیر بیار تهدیدش کن بگو اگ از زند ...

من اینجا غریبم هیچکسو ندارم خانواده شوهرم میخواستم بهم کمک کنم که البته فقط حرفشو زدن هیچ کاری نکردن

عزیزم تو روخدا بمون بالاسر بچه هات تنهاشون نذار بخدا دختر پنج ساله دورازجون دق میکنه بی مادر ،،،اون زنیکه خراب از خداشه تو جارو براش خالی کنی پس بشین بالا سر بچه هات و جون اون خرابو بگیر که خدا روقسم میدم به حق حضرت زینب داغش بمونه به دل شوهرت

چطوری مقصر میشم مثللا میگه من خیانت کردم که از خونه خارج شدم!؟خب آخه خانواده ش خبر دارن اما فامیلاش ...

ن مثلا اگ دادگاهی بشید خدای نکرده زنی ک خونه اش رو ترک کرده مقصر میشه. بخاطر بچه های قشنگت بشین 

۷ سال خواننده خاموش بودم