قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
خب همونجا جواب دادم که دو ماه بعد بارداریم با این زن آشنا شد ما قبل بارداری شش ماه تو اقدام بودیم هر شب رابطه داشتیم و بچه میخواستیم ولی بعد دوماه از بارداریم کلا همه چیزی عوض شد چون از کارش بیرون اومد و رفت تو کار جدید اگه احیانا تو زمان خیانتشو باردار میشدم بازم اونموقع که من نمیدونستم خیانت میکنه تازه پنج شش ماهه فهمیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین دلم نمیخواست زندگی ای ک من ساختم مال کسی دیگه بشه
خب شاید تو زندگی داری که ساختی اما من چی !!!! مستاجریم به ماشین داره شوهرم که من رنگشو ندیدم چون اون زن هر شب باهاشه و تو ماشینش عملا اون زنشه نه من هزینه برای اون میکنه برای من نه
مشکلی نداره یک سکه باشه نگران نباشین فقط حق حقوق یک خانم مهریه اش نیست ،نفقه خودتون از دوران عقد تا ...
همه طلاهای مجردیمو گرفت که الان ۴۰۰میلیون میشد بهش میگم بده میگه این بابت اینهمه سال خونه من خوردی و خوابیدی بعد فکر میکنین همچین مردی نفقه و اینا حالیشه
گفتم ک بکشش سمت خودت عشوه بیا براش ازش رابطه بخواه بگو دوست دارم فقط مال من باشی بزار خوش بهش بگذره ...
خوب چه فایده تا از اتاق خارج میشم زنگ میزنم بهش و عزیزم و جونم میگه انگار براش فرقی نداره میخواد هر دومونو کنارش نگه داره فقط یه فرقی که داره اینه اونو برای عیش و نوشاش منو فقط بخاطر نگهداری بچه ها
خب داری بیشتر هولش میدی سمت اون.میگم باید بچسبی بهش و کاری کنی تو رو بیشتر بخواد
اره قبول دارم چون خودشم یجوری رفتار میکنه که من نمیکشم مثلا دیشب رفتم که دیگه کنار هم بخوابیم هزار حرف بارم کرد بابا منم غرور دارم گفت برو بیرون دیگه نمیخوام تا آخر عمر کنار هم بخوابیم من از تو آرامش نمیگیرم