2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 51824 بازدید | 759 پست
چه نکته سنج

خب همونجا جواب دادم که دو ماه بعد بارداریم با این زن آشنا شد ما قبل بارداری شش ماه تو اقدام بودیم هر شب رابطه داشتیم و بچه می‌خواستیم ولی بعد دوماه از بارداریم کلا همه چیزی عوض شد چون از کارش بیرون اومد و رفت تو کار جدید اگه احیانا تو زمان خیانتشو باردار میشدم بازم اونموقع که من نمی‌دونستم خیانت می‌کنه تازه پنج شش ماهه فهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمن رابطه جنسی نداشت باهاش اینو مطمئنم و اینکه هروقت میومد خونه رابطه میخواست و من با کمال میل قب ...

من میگم اول تلاشتو بکن ک برش گردونی اگ دیدی نمیشه اونموقع تصمیم بگیر 

منم با همه جریانات ته دلم دوسش دارم اما واقعا این شرایطم نمیتونم تحمل کنم

درک میکنم شرایط تو خیلی سخت تر از شرایط منه .

الانو نبین دارم راحت میگم راجبش چ شباییک تا صبح گریه کردم و مشت مشت قرص ارامبخش خوردم 

ببین دلم نمیخواست زندگی ای ک من ساختم مال کسی دیگه بشه

خب شاید تو زندگی داری که ساختی اما من چی !!!! مستاجریم به ماشین داره شوهرم که من رنگشو ندیدم چون اون زن هر شب باهاشه و تو ماشینش عملا اون زنشه نه من هزینه برای اون می‌کنه برای من نه 

خب همونجا جواب دادم که دو ماه بعد بارداریم با این زن آشنا شد ما قبل بارداری شش ماه تو اقدام بودیم هر ...

وقتی جا برای رفتن نداری خب کجا بری اخه؟؟؟

من بودم میموندم و هیچ کاری بهش نداشتم مثل یه همخونه و نهایتا پدر بچه که خرجی بچه رو میده و تمام

جایی ندارم تو خیابون 😔 خدای منم بزرگه

برو قیمتای اجاره خونه رو ببین ،عاقلانه تصمیم بگیر

90 درصد مردای ایران هولن

فک نکن طلاق بگیری یه بهتر ازین میاد برات

دیدم که میگم

توی طلاق فقط زن بگا میره و بس

خب شاید تو زندگی داری که ساختی اما من چی !!!! مستاجریم به ماشین داره شوهرم که من رنگشو ندیدم چون اون ...

منم خونه ندارم مستاجرم.میدونم عزیزم .خب چاره ای نداری .بین بد و بدتر یکیو باید انتخاب کنی .خیلی سخته ها ولی دیگه چاره ای نداری .

باباتو نمیتونی راضی کنی ؟ برادر نداری ؟

مشکلی نداره یک سکه باشه نگران نباشین فقط حق حقوق یک خانم مهریه اش نیست ،نفقه خودتون از دوران عقد تا ...

همه طلاهای مجردیمو گرفت که الان ۴۰۰میلیون میشد بهش میگم بده میگه این بابت اینهمه سال خونه من خوردی و خوابیدی بعد فکر میکنین همچین مردی نفقه و اینا حالیشه

بجاگریه کردن پاشوبرواون زنوپیداکن بی ابروش کن پارش کن بعدم ازشوهرت بخاطرنفقه شکایت کن زنی که پناه نداره بایدقوی ترازین حرفابشه اگرم گفت بچه رونمیدم بگوبچه هارونمیخوام بذاربترسه یکم دنبال یه هنرم بروازالان قایمکی خوتوآماده کن براطلاق

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

گفتم ک بکشش سمت خودت عشوه بیا براش ازش رابطه بخواه بگو دوست دارم فقط مال من باشی بزار خوش بهش بگذره ...

خوب چه فایده تا از اتاق خارج میشم زنگ میزنم بهش و عزیزم و جونم میگه انگار براش فرقی نداره میخواد هر دومونو کنارش نگه داره فقط یه فرقی که داره اینه اونو برای عیش و نوشاش منو فقط بخاطر نگهداری بچه ها

خب داری بیشتر هولش میدی سمت اون.میگم باید بچسبی بهش و کاری کنی تو رو بیشتر بخواد

اره قبول دارم چون خودشم یجوری رفتار می‌کنه که من نمیکشم مثلا دیشب رفتم که دیگه کنار هم بخوابیم هزار حرف بارم کرد بابا منم غرور دارم گفت برو بیرون دیگه نمی‌خوام تا آخر عمر کنار هم بخوابیم من از تو آرامش نمی‌گیرم